АБТ-ын дагуу Кэмп дээрх катерингийн үйл ажиллагааг хэвийн, зохион байгуулалттай явахад хяналт тавих, шаардлагатай шийдвэрүүдийг гарган ажиллах Өөрийн компанийн ажилчдын ээлж, ажлыг зохион байгуулах, удирдах Тулгарч буй асуудалд зөв, оновчтой шийдвэр гаргах Ажилчидтайгаа багийн ажиллагааг хангах Компанийн удирдлагын багтай нягт уялдаатай ажиллах
Шаардлагатай хоолны бэлтгэлийг технологийн дагуу, аюуогүй ажиллагааг баримтлан хийх АБТ-ын дагуу
Компанийн нягтлан бодох бүртгэлтэй холбоотой бүх төрлийн мэргэжлийн чиг үүргийн ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ.
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ээлж зохион байгуулах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилчдын сургалтыг зохион байгуулах Рестораны тооллого тооцоог хянан, хариуцан ажиллах АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Ажлын байрыг үйлчилгээнд бэлтгэх Зочинд захиалгын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх Бохирдсон хэрэгслэлийг хурааж, дараагийн үйлчилгээнд ширээ засаж бэлдэх
НДШ төлнө. Ажилчдыг эрүүл ахуйн шаардлага, орц нормын стандартад нийцсэн эрүүл чанартай хоол хүнсээр хангах Халуун ажиллагааг хариуцан ажиллах Ээлжээ ахлан ажиллах Меню төлөвлөхөд идэвх санаачилгатай оролцох
Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгаврын дагуу хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах бэлтгэлийг ханган ажиллах Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг батлагдсан жор, технологийн дагуу анхан шатны болон дулааны боловсруулалтад оруулж хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт ажил үүрэгтэй холбоотой гал тогооны бүртгэлийг хөтлөх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх