Ажилчдын хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах, баг болж ажиллах
Гал тогоонд чийгтэй цэвэрлэгээг хийх Хоолны газрын аяга таваг, багаж хэрэгсэл, сав суулга, тоног төхөөрөмжийг угааж, ариутгах, эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн цэвэр байлгах.
1. Буудлын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах шаардлагатай өдөр тутмын бэлтгэл болон зочинд үйлчлэх үйл ажиллагааг зохион байгуулах, удирдах; 2. Үйлчилгээний ажилтнуудыг сургах, хөгжүүлэх, идэвхжүүлэх ажлыг зохион байгуулах; 3. Салбарын борлуулалт, үйлчилгээг хариуцан зохион байгуулах; 4. Үйлчилгээний салбарын стандартыг мөрдүүлэх, шинэ санал, санаачилга гаргах. 5. Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг гүйцэтгэнэ
Зочид буудлын Лобби, Лоунж, Оффис гэх мэт нийтийн талбайн цэвэрлэгээг хийх Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаварыг биелүүлж цаг тухайд нь мэдэгдэж байх Хариуцсан өрөө, талбайн эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдал, эмх цэгцийг хангаж сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчлийг тухай бүр зохион байгуулагч болон удирдах албан тушаалтанд хэлж шуурхай засуулах арга хэмжээ авах