Компанийн салбар ресторануудын барилга, үл хөдлөх хөрөнгөтэй холбоотой зах зээлийн судалгааг хийх, төсөв боловсруулах, нэгтгэн дүгнэх, тайлагнах, салбар ресторануудыг шинээр нээх, салбаруудын засвар үйлчилгээг хариуцах, хяналт тавьж ажиллана.
Хүнсний аюулгүй байдал бол компанийн нэн тэргүүний ач холбогдол бүхий зүйл гэдгийг ухамсарлаж хоол боловсруулалт, үйлчилгээний бүхий л үйл явцад Хүнсний аюулгүй байдлыг мөрдөж ажиллаж буй эсэхэд хяналт тавьж ажиллах Чанар хяналтын бүх үйл ажиллагааг компани, YUM-ийн стандарт, орон нутгийн засаг захиргаа, хууль хяналтын болон хэрэглэгчийн эрх ашгийг хамгаалах байгууллагын шаардлагад нийцүүлэн хэрэгжүүлэх Агуулах дээр тээвэрлэлтийн аудит хийх Холбогдох дүрэм журам, заавар зааварчилгаа, гарын авлага, стандартыг орчуулах, боловсруулах, ажилтнуудад танилцуулах Хөндлөнгийн аудитаар нийт салбаруудыг шалгуулах Шинэ салбарын бүтээгдэхүүн, тоног төхөөрөмжийн стандарт ажлын заавар бэлтгэх