Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, ажилтнуудыг удирдлагаар хангах Борлуулалт нэмэгдүүлж, үр ашгийг сайжруулахад санал санаачилга гарган, менежрийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх Ажилтнуудыг сургаж, хөгжүүлэх, салбарын үйл ажиллагааг стандартын дагуу явуулах Зочинд үйлчлэх, зочинтой харилцах, зочдын санал гомдлыг хүлээн авч түргэн шуурхай шийдвэрлэх
Компанийн үйл ажиллагааны талаарх санхүүгийн мэдээлэл боловсруулах, түүнд санхүүгийн шинжилгээ хийж үйл ажиллагааны болон санхүүгийн нөхцөл байдалд үнэлэлт өгч, санхүүжилт, хөрөнгө оруулах шийдвэр гаргалтанд ашиглахуйц тайлан бэлтгэх. Төсөв төлөвлөгөө боловсруулах, гүйцэтгэлийг хянах, удирдах. Зардлын хяналтыг хэрэгжүүлэх, зардал, өртгийг хямдруулах, технологийн карт болон зардлын нормчлолыг тогтоох. Компанийн зочид буудал,хоол үйлдвэрлэл, эвент, үйлчилгээний салбар нэгжүүдийн үйл ажиллагааны төлөвлөлт болон биелэлтэнд хяналт тавих, шинжилгээ хийж, дүгнэлт гаргах, орц нормд үнэлгээ хийж, үнэ тогтоох. Бусад цаг үеийн шаардлагатай ажлуудыг гүйцэтгэх