- Ажлын байранд хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүйн ажиллагааг бүрэн ханган ажиллах -Ажилчдын хоолыг технологийн дагуу амт, чанартай, эрүүл% түргэн шуурхай бэлтгэх - Хоолны материалуудыг технологийн дагуу зориулалтын дагуу зөв зүйтэй хадгалах - Хоол үйлдвэрлэлийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах - Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материалыг хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртлэх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах
- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх - Дуудлага хүлээн авах - Ирсэн захиалга борлуулалтын менежер нарт дамжуулах - Захиалга гүйцэтгэл болон хүргэлтэнд хяналт тавих - удирдлага болон борлуулагч нарыг шаардлагатай мэдээллээр хангах - Борлуулагч нарын өдөр тутмын ажилд хяналт тавьж тайлан гаргах