Рестораны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ажилчдын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хянаж, удирдах Хоолны меню болон үйлчилгээний стандартуудыг тогтоох Хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийг дээшлүүлэх стратеги боловсруулах Төсөв, орлого, зардлыг удирдах Ажилчид болон үйлчлүүлэгчдийн хооронд үр дүнтэй харилцаа тогтоох Шинэ бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний санаачлага гаргах Зах зээлийн чиг хандлага, өрсөлдөгчдийн үйл ажиллагааг судлах
Бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалт Хөдөлмөр эрхлэлтийн харилцаатай холбоотой тушаал шийдвэр боловсруулах Хүний нөөцийн үндсэн функцийн хүрээнд ажиллах
Тогоочийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах Хоол хийх процессын чанарыг хянах Ажлын байранд усан хангамж, эрүүл ахуйн стандартуудыг мөрдөх Хоолны жор, технологийг боловсруулах Хоолны бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах, захиалгыг хийх Багийн гишүүдийг удирдах, сургаж хөгжүүлэх Ажлын байрны аюулгүй байдлыг хангах Хоолны үйлчилгээний чанарыг сайжруулах санал оруулах
Хоолны аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартын дагуу бүх үйл ажиллагааг хянах Хоол үйлдвэрлэлийн явцад эрүүл ахуйн стандартыг мөрдөж байгаа эсэхийг шалгах Ажлын байрны цэвэрлэгээ, ариутгалын горимыг хэрэгжүүлэх Хоолны найрлага, хадгалалт, боловсруулалтын явцад аюулгүй байдлыг хангах Тусгай арга хэмжээ, сургалт зохион байгуулах Хоол үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмж, орчны эрүүл ахуйн шалгалт хийх Зөвлөмж, тайлан боловсруулах, удирдлагад танилцуулах Ажлын байранд эрүүл ахуйн зөрчил илэрвэл арга хэмжээ авах
Зочдын хүсэлт, захиалгыг зөв ойлгож, гүйцэтгэх Хоол, ундны стандарт, аюулгүй байдлыг хангах Тасалгааны цэвэрлэгээ, эмх цэгцтэй байдалд анхаарах Зочидтой мэндчилж, үйлчилгээний өндөр стандартыг баримтлах Тасалгааны хүнсний хэрэглэгдэхүүний нөөцийг хянах Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Зочдын санал хүсэлтийг хүлээн авах, шийдвэрлэх
Борлуулалтын өсөлтийг нэмэгдүүлэх стратеги боловсруулах, хэрэгжүүлэх Маркетингийн судалгаа хийж, зах зээлийн чиг хандлагыг тодорхойлох Борлуулалтын төлөвлөгөө, зорилтыг тодорхойлж, хэрэгжилтэд хяналт тавих Брэнд хөгжүүлэлт, бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний сурталчилгааг сошиал платформууд дээр зохион байгуулах Үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх бодлого хэрэгжүүлэх Онлайн болон уламжлалт маркетингийн сувгуудыг ашиглан кампанит ажил явуулах Харилцагч, түнш байгууллагуудтай урт хугацааны хамтын ажиллагаа хөгжүүлэх Санхүүгийн тооцоолол, борлуулалтын тайлан, анализ гаргах
Паб & Барны удирдлага, үйл ажиллагааг зохицуулах Зах зээлд шинэ бүтээгдэхүүн, үйлчилгээ нэвтрүүлэх Байгууллагын стратеги, зорилгыг тодорхойлох Ажилтнуудын сургалт, хөгжлийг дэмжих Санхүүгийн тайлан, төсвийг хянах Хэрэглэгчийн үйлчилгээний чанарыг сайжруулах Хамтран ажиллагсадтай үр дүнтэй харилцах Зардал, ашиг, орлогыг удирдах Судалгаа, шинжилгээ хийх, зах зээлийн чиг хандлагыг ажиглах Байгууллагын дүрэм, журмыг мөрдөх
Зочдын захиалгыг авах, ундааг бэлтгэх Ундаа болон коктейл бэлтгэх, үйлчилгээний стандартын дагуу Талбайд зочдод үйлчилгээ үзүүлэх, зочдын хүсэлтэд хариулах Ажлын байрыг цэвэрлэж, эмх замбараатай байлгах Сүү, жимсний шүүс, спирттэй ундааны хэмжээ, найрлагыг мэддэг Нийтийн болон хувийн захиалга, үйлчлүүлэгчдийн хүсэлтэд анхааралтай хандах Ажлын цагийн хуваарийг удирдах, ээлжийн ажлын графикийг баримтлах Харилцагчийн сэтгэл ханамжийг хангах, асуудлыг хурдан шийдвэрлэх
Хоолны технологийн стандарт, журам, дүрмийг мөрдөж, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх Шинэ бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, туршилт хийх Хоолны чанар, аюулгүй байдлыг хянах Бүтээгдэхүүний түүхий эдийг сонгон шалгаруулах Хоол үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмжийн ажиллагааг хянах, засвар үйлчилгээ хийх Ажлын байрны ариун цэврийн нөхцлийг хангах Ажлын үр дүнг тооцоолох, тайлагнах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах, сургалт зохион байгуулах