Эмчилгээний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хянах Нөөцийн эмзүйчийн үүргийг гүйцэтгэж, эмийн нөөцийг удирдах Эм, эмнэлгийн хэрэгслийн бүртгэлийг хөтлөх Эмчилгээний бүтээгдэхүүний нөөцийг судлах, шинжлэх Эмийн нөөцийн тооцоолол хийх Эмчилгээний бүтээгдэхүүний захиалгыг эм зүйн албаны даргад мэдэгдэх Эм, эмнэлгийн хэрэгслийн нөөцийн тайланг бэлтгэх Эм, эмнэлгийн хэрэгслийн чанарын хяналтыг хэрэгжүүлэх
Эрүүл мэндийн судалгааг явуулах Тархвар судлалын үндсэн хууль, зарчмыг баримтлан ажиллах Эрүүл мэндийн статистик мэдээллийг цуглуулах, дүн шинжилгээ хийх Гарсан үр дүнгээ тайлагнах, судалгааны тайлан бичих Эмч нар болон бусад эрүүл мэндийн мэргэжилтнүүдтэй хамтран ажиллах Судалгааны аргачлалуудыг хөгжүүлэх, хэрэгжүүлэх Тархвар судлалын сүүлийн үеийн чиг хандлага, судалгааг судлах
Албан тушаалын тодорхойлолтод заасан ажил үүрэг, Мөнгөнгүүр эмнэлгийн сантехникийн асуудлыг бүрэн хариуцаж үйл ажиллагааг хэвийн доголдолгүй явуулахад хяналт тавьж, шаардлагатай засвар үйлчилгээг тухай бүрт хийх.
Эмчилгээний хоол болон ажилтны хоолны гүйцэтгэл, төлөвлөлтөнд хяналт тавих Хоолны чанар, аюулгүй байдлыг хянах Хоолны орц, найрлагыг хянах, шинэ жор боловсруулах Хоол үйлдвэрлэлд шаардлагатай тоног төхөөрөмжийг хариуцах Багийн гишүүдийн ажиллах нөхцлийг зохицуулах, хянах Санхүүгийн төлөвлөгөө, зардлыг хянах Хоолны үйлчилгээний стандарт, дүрмийг мөрдөх
Эмнэлгийн хоолны жор, тэжээллэг чанар, эрүүл мэндийн шаардлагыг хангасан хоол бэлтгэх Эмчилгээний хугацаанд өвчтөнүүдэд зориулсан хоолны меню боловсруулах Хоол бэлтгэх процессын стандарт, хяналтын системийг мөрдөх Хоолны түүхий эдийг хангах, хадгалах, бэлтгэх Хоолны бэлтгэл, үйлчилгээний орчны цэвэрлэгээ, ариутгал хийх Хоолны бэлтгэлд шаардлагатай тоног төхөөрөмжийг ашиглах Хоолны аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартуудыг баримтлах
Хэвтэн эмчлүүлэгчид хоол хүнс хүргэх Хоолны чанар, аюулгүй байдлыг хангах Эмч нарын зааврыг дагаж хоол зөөх Эмчлүүлэгчдийн хоолны хэрэгцээг судлах Хоол зөөвөрлөх явцад эрүүл мэндийн стандартуудыг мөрдөх Хоолны зөөвөрлөлтөд шаардлагатай тоног төхөөрөмжийг бэлтгэх Хоолны хүргэлтийн графикийг зохицуулах Эмчилгээний явцад хоолны мэдээллийг хоолзүйчид мэдээлэх