Хээрийн ангийн цахилгаан шугам сүлжээний хэвийн ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах, хэвийн ажиллагааг хангах Харъяалагдах объектуудын цахилгааны гэмтлийн дуудлага гарсан тохиолдолд тухай бүрт нь засварлаж байх Ажиллагсдын гэр болон өрөөнүүдэд байгаа цахилгааны гэмтэл засварлах Гэрүүдийн дотор монтажыг хийх, гэмтлийг засварлах Гал усны аюулгүй байдлыг чандлан сахих Гадна, дотно гэрэлтүүлгийг хуваарийн дагуу бүрэн ажиллуулж, шатсан гэрэл чийдэнг тухай бүрт нь солих Гал тогооны тоног төхөөрөмжийн цахилгааны засвар үйлчилгээг хариуцах Гал тогоо болон мах бэлтгэл, ногоо бэлтгэл, угаалгын газар гарсан гэмтлийг засварлах эд ангийг солих, шинэчлэх ОО, душны байран дах гар хатаагч, угаалгын индүү, уртасгагч залгуур бүх гэрүүдийн разетка, унтраалга зэрэгт гарсан гэмтлийг засах, солих Шаардлагатай үед цахилгааны бүрэн монтаж хийх Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллаганы хувцас хэрэглэл, багаж хэрэгслийг зааврын дагуу ашиглах
Санхүүгийн тайлан баланс гаргахад шаардлагатай мэдээллийг бэлтгэх Санхүүгийн мэдээлэл, баримтын эмх цэгцтэй байдлыг хангах Цалин бодох Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэх
Сард 3-4 удаа Өмнөговь аймаг руу хүнс тээвэрлэх, зөөвөрлөх Машины бүрэн бүтэн байдлыг хангах ХАБЭА дүрэм журмыг чандлан мөрдөх Техникийн бүрэн бүтэн байдлыг хариуцан ажиллах;
Хүний нөөцийн хэлтсийг удирдан чиглүүлж ажиллах Хүний нөөцийн үйл ажиллагаатай холбоотой бүхий л бичиг баримт (төлөвлөгөө, дүрэм, журам, судалгаа, үнэлгээ гэх мэт)-уудыг боловсруулах, хэрэгжилтийг ханган ажиллах, хяналт тавих Бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалт, сургалтыг зөв зохион байгуулж гүйцэтгэлийг хангах, төлөвлөх, тайлагнах Ажилтнуудын эргэцийг тооцох, ажилтнуудтай холбоотой судалгаа тайлан гаргах Ажлын гүйцэтгэлийн үнэлгээ хийх, ажилтнуудын бүтээмжийг дээшлүүлэх хөтөлбөр боловсруулан, хэрэгжүүлэх Компанийн бусад хэлтэс нэгжүүдтэй нягт уялдаа холбоотой ажиллах
Хээрийн ангийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд шаардлагатай НББҮРТГЭЛИЙН баримт бичгийг хөтлөх, өдөр бүр мэргэжлийн өндөр түвшинд гүйцэтгэх удирдлагуудаас өгсөн үүрэг даалгаврыг нягт нямбай түргэн хугацаанд хийж гүйцэтгэх
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. Эрүүл ахуй, аюулгүй байдал, чанарын баталгаа хангасан түүхий эдийг хоол үйлдвэрлэлд оруулах Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг удирдан зохион байгуулах Хоолны жор, технологи боловсруулж мөрдүүлэх, технологийн карт боловсруулах, бүтээгдэхүүний амт, чанар, аюулгүй байдалд хяналт тавих Хоолны амт чанарыг сайжруулах, аюулгүй байдлыг хангах зорилгоор тогооч, ажиллагсдыг мэдээллээр тогтмол хангаж, сургалт зохион байгуулах Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, ажиллагсдаас хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх
Кемпэд ажиллагсадыг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, олон нэр төрлийн амт чанартай хоолоор ханган ажиллах, бүх төрлийн өглөөний хоол, өдрийн хоолны цэс, оройн хоолны цэс, шинэ хоолны цэс, хүлээн авалтын цэс, заалны үндсэн цэс, буфет хоолны цэс цэсийг зохиож, хоол үйлдвэрлэлийн бүхий л хүрээнд хяналтыг тавин ажиллах, технологи карт гаргах болон үйлчлүүлэгчдийн эрэлт хэрэгцээг судлан, кемпийн гал тогооны ажилтнуудыг ажлын чиг үүргээр хангах, хуваарилах зэрэг болон ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан бусад үүргийг гүйцэтгэнэ