* Рестораны үйлчилгээний өдөр тутмын бүхий л үйл ажиллагаанд хяналт тавих, удирдан зохион байгуулах * Үйлчилгээний стандартн хэрэгжилтийг хангуулан ажиллуулах * Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэх
Үйлчлүүлэгчдэд эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний бүтээгдэхүүнээр батлагдсан жор технологын дагуу амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай үйлдвэрлэж, хүргэхэд оршино.
Захиалгын дагуу ирсэн түүхий эд, бараа материал, аж ахуйн материал, хөрөнгийг хүлээж авах, зарлагадах Агуулахад байгаа бараа материалын чанар, бүрэн бүтэн байдал, хадгалалтын горим, хамгаалалт, хэрэглэх хугацаанд хяналт тавих Агуулахын бүртгэлийг нягт нямбай хөтөлж, өдөр тутмын орлого зарлагын хөдөлгөөнийг бүртгэх, тайлагнах Үйлдвэрлэл, үйлчилгээнд шаардлагатай бараа, материалыг тогтоосон норм, хэрэгцээн дээр үндэслэн олгох Шууд удирдлагаас өгсөн үүрэг, даалгавар, заавар, журмуудыг цаг хугацаанд нь чанартай хийж гүйцэтгэж, тайлагнах Сар бүр тогтсон цаг хугацаанд түүхий эд, бараа материал, аж ахуйн материал, үндсэн хөрөнгийн тооллогыг бүрэн хийж тооцоо тайланг тогтоосон хугацаанд нь холбогдох албан тушаалтанд гаргаж өгөх
- Рестораны тухайн өдрийн борлуулалтын орлогыг хүлээн авах, гүйлгээ хийх, мөнгөн хөрөнгийг хадгалах, кассын тайлан тооцоог үнэн зөв гаргаж ажиллана. - Санхүүгийн тооцоолол хийх чадвартай, Өдөр тутмын тооцоо, тайланг чанартай, хурдан шуурхай хийж гүйцэтгэх чадвартай байх, -Тууштай ажиллах -Үнэнч шударга, хувийн зохион байгуулалт сайтай, Цэвэрч, нямбай, Хариуцлагатай, - Харилцааны өндөр соёлтой байх,