1. Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, төслийн үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор үйлчлэх2. Хоол үйлдвэрлэлийн ажилтнуудад мэргэжил арга зүйн зөвлөгөө өгөх, чиглүүлэх, удирдан зохион байгуулах 3. Цэс боловсруулах, захиалах, оновчтой зарцуулалт зэрэгт үр ашгийн тооцоолол хийх
1. Төслийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар ханган зохион байгуулах, чиглүүлэх, хяналт тавих2. Харилцагч байгууллагуудад гэрээний дагуу үйлчилгээ үзүүлэх, харилцан зөвшилцөж ойлголцолд хүрэх3. Төслийн ашигт ажиллагааг сайжруулах, үр ашгийг нэмэгдүүлэх 4. Баримт бичгийн хэрэгжилт, хяналт, боловсруулах