- Түрээсийн төлбөр, нэхэмжлэх, төлбөрийн баримт - Рестораны бараа материалын бүртгэл, тооллого, тооцоо - НББ-ийн анхан шатны баримт бүрдэлийг ОУ-ын стандартын дагуу бүрдүүлэх, архивлах - Рестораны холбогдох тайланг цаг хугацаанд нь боловсруулан Ерөнхий ня-бод хүргэх -Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан бусад ажил үүргүүд Жич: 60-120 хүртэл хүний заалтай ресторан тул ажлын ачаалал бага, цэгцтэй
- Түрээсийн төлбөр, нэхэмжлэх, төлбөрийн баримт хариуцан ажиллах - Харилцахын орлого, зарлагыг бүртгэх, тайлан гаргах - Орлого, авлага, өглөгтэй холбоотой харилцагч байгууллагуудтай тооцоо нийлэх - Ажлын байрны тодорхойлолт заасан бусад чиг үүргүүд
Авто сервисийн стандарт болон 5S-ийн хэрэгжилтийг хангах, хэвшүүлэх Ажилчдад заавар, зөвлөгөө өгөх, хяналт тавих Харилцагчийн угтах, үдэх Үйлчилгээний соёлыг хэвшүүлэх Ажилтнуудын цаг бүртгэлийг хөтлөх, цаг ашиглалтанд хяналт тавих Салбарын цэвэрлэгээний ажлыг хариуцан зохион байгуулах АБТ-д заасан бусад ажил үүргүүд
Оффисын цэвэрлэгээг чанартай, стандартын дагуу гүйцэтгэх, үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай үйлчлүүлэх орчныг бүрдүүлэн ажиллах
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан ажиллана Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Асуудал, гомдол шийдвэрлэх Удирдан зохион байгуулалт хийх Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан ажил үүргийг гүйцэтгэх
Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийг хариуцан удирдан зохион байгуулж ажиллах; Хоолыг технологи горимын дагуу бэлтгэж боловсруулан үйлчлүүлэгчдэд хүргэх; Хоолны нэр төрлийг нэмэгдүүлэх, сайжруулахад санал оруулах, хэрэгжүүлэх; Бүтээгдэхүүний хадгалалт, түгээлтэнд тавих ариун стандартын шаардлагыг дээд зэргээр сахих; Үйлчилгээний байгууллагын онцлогийг цаг ямагт үйлчлүүлэгчдэд таниулан, найрсаг үйлчилгээг хэрэглэгчдэд хүргэх.
- Оффисын барилгын гадна, дотор аюулгүй байдлыг хангаж ажиллана /24:48/ - Камерын хяналт болон АБТ-д заасан бусад ажил үүрэг
Хоолыг технологи горимын дагуу бэлтгэж боловсруулан үйлчлүүлэгчдэд хүргэх; Хоолны нэр төрлийг нэмэгдүүлэх, сайжруулахад санал оруулах, хэрэгжүүлэх; Бүтээгдэхүүний хадгалалт, түгээлтэнд тавих ариун стандартын шаардлагыг дээд зэргээр сахих; Үйлчилгээний байгууллагын онцлогийг цаг ямагт үйлчлүүлэгчдэд таниулан, найрсаг үйлчилгээг хэрэглэгчдэд хүргэх.
Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийг хариуцан удирдан зохион байгуулж ажиллах; Хоолыг технологи горимын дагуу бэлтгэж боловсруулан үйлчлүүлэгчдэд хүргэх; Хоолны нэр төрлийг нэмэгдүүлэх, сайжруулахад санал оруулах, хэрэгжүүлэх; Бүтээгдэхүүний хадгалалт, түгээлтэнд тавих ариун стандартын шаардлагыг дээд зэргээр сахих; Үйлчилгээний байгууллагын онцлогийг цаг ямагт үйлчлүүлэгчдэд таниулан, найрсаг үйлчилгээг хэрэглэгчдэд хүргэх.