Үйлчлүүлэгчдэд меню-ний талаар танилцуулах, тухайн өдрийн болон улирлын онцгой меню-г танилцуулах. Үйлчлүүлэгчдийн захиалж буй хоол буюу уух зүйлсийг захиалгын хуудсан дээр бичиж авах, MICROS системд оруулах. Үйлчлүүлэгчийн захиалгыг гал тогооны ажилтанд дамжуулах. Уух зүйлсийг бэлтгэж, үйлчлүүлэгчид хүргэж өгөх. Гал тогооноос захиалсан хоолыг хүлээн авч, зөв эсэхийг шалган, үйлчлүүлэгчдэд хүргэж өгөх. Меню-ны өөрчлөлтийн талаар болон цаашид хэрэгжиж болох онцгой захиалга үйлчилгээний талаар, мөн үйлчлүүлэгчийн тусгай хэрэгцээтэй холбоотой санал бодлоо менежер болон бусад ажилтнуудтай хурал уулзалт дээр ярьж хуваалцах. Үйлчлүүлэгчид хүрч ажиллах үүднээс хариуцсан талбайгаа бүрэн хянах, удирдлагын заасан сургалтын дагуу стандартад нийцсэн үйлчилгээг үзүүлнэ. Үйлчлүүлэгчийн биеийн хэл буюу аливаа дохио зангааг нарийн ажиглан мэдэрч үйлчилгээг хүргэх.