Хоол хүнсийг эрүүл ахуй, чанар стандарт шаардлагад нийцүүлэн, технологын дагуу бэлтгэн боловсруулах
Эрүүл ахуй, хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын бодлогыг боловсруулах, хэрэгжүүлэх Байгууллагын хүнсний аюулгүй байдал эрүүл ахуй, ариун цэврийн байдлыг хангах, хяналт тавих, ISO 22000:2018 ОУ-ын стандарт болон HACCP тогтолцоог хэвшүүлэх, ажилчдын болон үйлчлүүлэгчийн эрүүл аюулгүй байдлыг хангахад чиглэсэн зохион байгуулалт хийж, эрсдэлээс сэргийлсэн арга хэмжээг авч ажиллах. Ажилтнуудад аюулгүй ажиллагааны сургалт өгөх Ажлын орчны эрсдлийн үнэлгээ хийх Эрүүл ахуйн болон аюулгүй байдлын дүрэм, журмуудыг боловсруулах Худалдах, үйлдвэрлэх явцад эрүүл ахуйн стандартуудыг хангах Ажилтнуудын аюулгүй ажиллагааны зөрчлийг мэдэгдэх, шийдвэрлэх Дотоод хяналт, аудитын үйл ажиллагааг удирдах Ажлын байранд гарч болох ослын тохиолдлуудыг судлах, тайлагнах Ажлын газрын эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг сайжруулах санал гаргах
Компанийн барилга, тоног төхөөрөмж, үндсэн хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хангах Гадаад, дотоод тохижилт, ажлын байрны эрүүл, аюулгүй байдлыг хангах Тээврийн хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, ашиглалтанд хяналт тавих Аж ахуйн албаны үйл ажиллагааг шууд удирдлагаар хангах Салбар ресторануудын аж ахуйн үйл ажилгаанд шаардагдах материалаар тасралтгүй хангах ХАБЭА хуулийг хэрэгжүүлж, хангаж ажиллах
Сайн чанарын коктейль, ундаа, шингэн бэлтгэх Ундаа, коктейлийн менюг шинэчлэх, сайжруулах Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээ үзүүлэх, тэдний сэтгэгдлийг хүлээн авах Ажлын байранд ариун цэврийн шаардлагыг биелүүлэх Рестораны бусад ажилчидтай уялдаа холбоо барих Ачаалалтай үед цаг хугацаанд нь ажиллах чадвартай байх
Бараа бүтээгдэхүүнийг цаг хугацаанд нь хүргэх Тээврийн хэрэгслийг аюулгүй, тогтмол ашиглах Бараа бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хянах Бараа бүтээгдэхүүнийг зөв, аюулгүй хадгалах, түгээх
Захирлын замын маршрутыг даган аюулгүйгээр явах Захирлын хурал, уулзалт, арга хэмжээнд цаг тухайд нь хүргэх Тээврийн хэрэгслийг цэвэр, засвар үйлчилгээтэй байлгах Захирлын хувийн хэрэгцээнд шаардлагатай бараа, материалыг хүргэх Замын хөдөлгөөний дүрэм, журамд дагаж мөрдөх Сар бүрийн тээврийн зардлыг бүртгэх, тайлагнах Нийтлэг аюулгүй байдлын арга хэмжээг баримтлах Захирлын гадаад, дотоод томилолтын явцад шаардлагатай бол туслах