Ахлах нарийн боовч - Head baker Өдөр тутмын үйлдвэрлэлийн төлөвлөлт ба зохион байгуулалт Ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах, хянах, зааварлах Нарийн боов, талх, бэйкери бүтээгдэхүүнийг үйлдвэрлэх жор, технологийн картын дагуу бүтээгдэхүүн бэлтгэх Түүхий эдийн орц жорыг ягштал мөрдүүлж зөрүү гаргахгүй байх Чанарын хяналт, бүтээгдэхүүн бүрийн порц, жин, хэлбэрийн стандарт биелэлтийг шалгах Түүхий эдийн зарцуулалт, хог хаягдлын хяналт Сезон болон менюд тохирсон шинэ бүтээгдэхүүний жор турших, санал гаргах