Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг сайжруулахад анхаарах Харилцагчдын сэтгэл ханамжийг хангах Үйл ажиллагаанд хяналт тавих, тайлагнах
Салатны бэлтгэл хийх Салатны найрлагыг шалгаж, шинэчлэлт хийх Хоолны жор, стандартын дагуу хоолыг бэлтгэх Хоолны чанарыг хангах, стандартын дагуу үйл ажиллагаа явуулах Хоолны тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэрлэх Хоолны аюулгүй байдал, ариун цэврийн стандартыг дагаж мөрдөх Бусад тогоочидтой хамтран ажиллах Хоолны үйлчилгээний явцад гарч болох асуудлуудыг шийдвэрлэх
Санхүүгийн төлөвлөгөө, тайланг боловсруулах Санхүүгийн мэдээллийг шинжлэх, дүн шинжилгээ хийх Санхүүгийн зардал, орлогыг удирдах Санхүүгийн стратеги, бодлогыг боловсруулж хэрэгжүүлэх Байгууллагын санхүүгийн эрсдэлийг үнэлэх, удирдах Санхүүгийн тайлангийн үнэн зөвийг шалгах Холбогдох хууль, дүрэм журмыг мөрдөх Санхүүгийн багийн гишүүдийг удирдах, сургалт зохион байгуулах
Багийн гишүүдийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Үйлчилгээний чанарыг хянах, үнэлэх Зочидтой харилцах, тэдний санал хүсэлтийг шийдвэрлэх Хоол үйлдвэрлэлийн үйл явцыг зохион байгуулах Үйлчилгээний журам, стандартад нийцүүлэн ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх үйл ажиллагааг сайжруулах талаар судалгаа хийх, хэрэгжүүлэх Санал хүсэлт, гомдлыг шийдвэрлэх Салбарын шинэ чиг хандлага, хөгжлийг судлах, хэрэгжүүлэх
Ресторан лоунж, пабын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, удирдлагаар хангах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилтнуудын сургалтыг зохион байгуулах Зочдын тав тух, үйлчилгээний чанарыг хангах. Ажилтнуудын хоорондын хамтын ажиллагааг дэмжих. Үйлчлүүлэгчдийн санал хүсэлтийг сонсож, шийдвэрлэх. Төсөв, орлогын төлөвлөлт, хяналт тавих. Чанар, стандартын дагуу үйл ажиллагааг явуулах. АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд