Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Санкомичид ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
АХЛАХ ТОГООЧ

Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах,  Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх  Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах 

Бармен

Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Текний бараа бүтээгдэхүүний тооллого тооцоог хийж нягтланд тайлагнах Зочдын тав тух, үйлчилгээний чанарыг хангах Гал тогооноос гарах хоолны амт чанар менюний дагуу гарч байгаа эсэхэд хяналт тавих Үйлчлүүлэгчдийн санал хүсэлтийг сонсож, шийдвэрлэх Чанар стандартын дагуу үйл ажиллагаа явуулах АБТ-д заасан чиг үүргүүд  

Зохион байгуулагч /Лоунж, ресторан, паб/

Ресторан лоунж, пабын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, удирдлагаар хангах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилтнуудын сургалтыг зохион байгуулах Зочдын тав тух, үйлчилгээний чанарыг хангах. Ажилтнуудын хоорондын хамтын ажиллагааг дэмжих. Үйлчлүүлэгчдийн санал хүсэлтийг сонсож, шийдвэрлэх. Төсөв, орлогын төлөвлөлт, хяналт тавих. Чанар, стандартын дагуу үйл ажиллагааг явуулах. АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд 

Ахлах тогооч

Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах,  Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх  Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах 

Аж ахуйн менежер

Байгууллагын гадаад дотоод тохижилт ба түүнтэй холбогдох дэд бүтцийн үйл ажиллагаа засвар үйлчилгээний ажлыг  шууд удирдах Байгууллагын аж ахуйн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Үйлчлүүлэгчдийн тав тухыг хангах Өрөө үйлчилгээний ажиллагсадын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавь ажиллах Ерөнхий менежерийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх   

Бармен

Ресторан лоунжын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Текний бараа бүтээгдэхүүний тооллого тооцоог хянаж нягтланд тайлагнах Зочдын тав тух, үйлчилгээний чанарыг хангах. Гал тогооноос гарах хоолны амт чанар менюний дагуу гарч байгаа эсэхд хяналт тавих Үйлчлүүлэгчдийн санал хүсэлтийг сонсож, шийдвэрлэх. Орлого, зардалд хяналт тавих Өглөө рестораныг нээх Чанар, стандартын дагуу үйл ажиллагааг явуулах. АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд 

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянгол дүүрэг, 14-р хороо, Түмэн плаза байрны баруун талд

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.