Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Өнө Ложистик ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН МЕНЕЖЕР

Компанийн хүний нөөцийн бодлого, стратеги төлөвлөлтийг тодорхойлох боловсруулах, хэрэгжүүлэх, тайлагнах Компанийн батлагдсан бүтэц, орон тооны дагуу хүний нөөцийн бүрдүүлэлтийг төлөвлөж, ажлын байрны захиалгын дагуу сонгон шалгаруулалтыг зохион байгуулах Хүний нөөцийн үйл ажиллагаатай холбоотой бусад чиг үүргийн дагуу өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэрэгжүүлэх 

КЕМПИЙН МЕНЕЖЕР, ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Нүүрсний уурхайн катерингийн үйлчилгээ үзүүлэдг компанийн ажилтнуудын зохион байгуулалтыг хийх  Ээлжээр ажиллах ажилтнуудын зохион байгуулалт хийх  Уурхайн удирдлагуудтай компанийг төлөөлж албан харилцаа үүсгэх  Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх   

ХАНГАМЖИЙН НЯРАВ

Уул уурхайн хоол үйлдвэрлэл, кемпийн үйлчилгээний хангамжийг ханган ажиллах Төслийн өдөр тутмын хангамж, хангалтын үйл ажиллагааг төлөвлөн, гүйцэтгэлийг хангах Зах зээлийн судалгаа хийх Бүтээгдэхүүний мэдлэгтэй байх /хүнсний болон ахуйн хэрэглээ/ Гэрээт газруудтай гэрээ хийх, гэрээний дагуу бараа бүтээгдэхүүний хангалт, нийлүүлэлт, хүргэлт дээр биечлэн хяналт тавих Бүтээгдэхүүний хадгалалтын горим, тээвэрлэлтийн стандартыг хангах, шинжилгээ баримт бичгийн бүрдлийг хангах

АХЛАХ ТОГООЧ /РЕСТОРАН/

Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах,  Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх  Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах 

ЕРӨНХИЙ ТОГООЧ

Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх ажиллагаанд хяналт тавих, Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах, хянах үйл ажиллагаа, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх, Ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх, Өөрийн багт ажиллаж байгаа тогооч нарыг зохион байгуулж, гүйцэтгэлд хяналт тавьж ажиллах, Хамтран ажиллах байгууллагаас ирсэн меню болон хоолны амт чанартай холбоотой захидалд хариу өгөх, санал бичих, асуудал шийдвэрлүүлж ажиллах, Бүтээгдэхүүний өртөг зардал тооцох нягтлан бодогчтой хамтран ажиллах,

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Режис Плейс оффис, 6-601 тоот

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.