Рестораны цэс гаргах Ажлын байрыг цэвэр, цэгцтэй байлгах Гал тогооны ажилчдыг удирдлагаар хангах, манлайлах Эрүүл ахуйг хангаж, технологи картны дагуу хоол гаргахад анхаарах Тогооч нарт үндсэн цэсний дагуу болон аюулгүй ажиллагааны сургалт орох чадамжтай байх Санхүүгийн албатай хамтран тооллого тооцоо хийх Өөрийн хариуцсан гал тогооны ашигтай ажиллагааг хариуцах
Итали хоолны ресторанд ажиллах үйлчилгээний менежер Рестораны үйлчилгээг мэргэжлийн өндөр түвшинд зохион байгуулах Өөрийн хариуцсан ээлжийг оновчтой удирдах Үйлчилгээний ажилтнуудыг удирдах, чиглүүлэх, сургаж хөгжүүлэх Борлуулалт нэмэгдүүлэх, санал санаачлагатай байх Уух зүйлс болон хооллох соёлын мэдлэгийг өөрийн удирдлагад байгаа ажилчдад сургалт орох