Хүнс үйлдвэрлэлийн технологийн процессыг удирдах Шинэ бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, цуврал бүтээгдэхүүн гаргах Бүтээгдэхүүний чанарыг баталгаажуулах шалгалт хийх Хүнсний аюулгүй байдлын стандартыг хэрэгжүүлэх Судалгаа, шинжилгээ хийх замаар зах зээлийн эрэлт хэрэгцээг тодорхойлох
Үйлдвэрийн тогтмол хэвийн үйл ажиллагааг шууд болон шууд бус ажилтнуудаар хангуулах Үйлдвэрийн төлөвлөгөөнд бүрэн нийцэж ажиллах, стандарт, дүрэм журмын хэрэгжүүлэлтийг хянах Үйлдвэрийн таатай орчинд, чанартай бүтээгдэхүүнийг, бүтээмжтэй үйлдвэрлэх Удирдлагыг зохих шаардлагатай мэдээллээр хангах Үйлдвэрийн таатай орчин бүрдүүлж ажилчдын гаралтын түвшинг анхаарч ажиллах Үйлдвэрийн технологич, эрүүл ахуйчийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд чиглүүлэг өгөх
Дотоод болон Гадаадын зах зээл бизнесийн чиг хандлагыг судалж компанийн ашиг орлогын нэмэгдүүлэх боломжийг эрэлхийлэх Компанийн бараа бүтээгдэхүүний зах зээлийг тэлэх, зах зээлд эзлэх хувийг нэмэгдүүлэх, импортоор орж ирэх бараа болон экспортонд гаргах барааны судалгааг цаг алдалгүй хийх Дунд болон урт хугацаанд бизнесээ сайжруулах, шинэ бизнесийн санал санаачлага гаргаж удирдлагад санал тавих дэмжигдсэн саналыг ажил хэрэг болгох Бүтээгдэхүүнийг зах зээлд турших, нэвтрүүлэх, нэвтрүүлсэний дараах хяналт мониторинг үйл явцыг голлон хариуцаж ажиллах
Үйлдвэрийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ажлын стандарт, дүрэм журмыг мөрдөж, ажилтнуудын аюулгүй байдлыг хангах Үйлдвэрлэл, инженерчлэлийн процессыг сайжруулах, шинэ технологи нэвтрүүлэх Бүтээгдэхүүний чанар, стандартын шаардлагыг хангах Хөдөлмөрийн бүтээмжийг нэмэгдүүлэх, зардлыг бууруулах зорилгоор стратеги боловсруулах Харилцагчид, ханган нийлүүлэгчидтэй хамтран ажиллах Мэдээллийн системд үйлдвэрлэлийн мэдээллийг бүртгэх, тайлагнах
Хоол бэлтгэлд туслах Хоолны орц, найрлага, бэлтгэл хийх Төхөөрөмж, хэрэгслийг цэвэрлэх, ариутгах Хоолны чанар, стандартын дагуу бэлтгэх Хоолны жор, зааврыг дагаж мөрдөх Ажлын орчныг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Ажилдаа сэтгэлтэй, хариуцлагатай хандах
Шинэ бүтээгдэхүүний эх бэлтгэлийн захиалгын дагуу гүйцэтгэх, засвар хийх Хуучин бүтээгдэхүүний сав баглаа боодлыг сайжруулах Контентийн төлөвлөгөөний дагуу эх бэлтгэл хийж гүйцэтгэх Шаардлагатай тохиолдолд томилолтоор ажиллах Креатив хуралд оролцох, санал санаачлага гаргах
Худалдан авсан бараа бүтээгдэхүүн, түүхий эд материалын чанар хяналт хийх Хяналтын дагуу сайжруулалт зөвлөмж дүгнэлт өгч ажиллах Компанид хийгдсэн төсөл хөтөлбөр гэрээний хаалтад хяналт тавьж ажиллах Дотоод хяналтын тайланг бэлтгэх, удирдлагад танилцуулах Төслийн эрсдлийг үнэлэх, хяналт тавих Дотоод хяналтын сургалтуудыг зохион байгуулах Тусгай шаардлагын дагуу дотоод аудит явуулах
Сорилт шинжилгээг Монгол улсын стандартын арга, аргачлалын дагуу гүйцэтгэж, сорилтын үр дүнгийн тайланг бодитоор гаргаж ажиллах, Лабораторийн шинжилгээний үр дүнгээр удирдлагуудыг мэдээллээр хангана, Лабораторийн болон чанарын удирдлагын тогтолцооны баримт бичгийг боловсруулж батлуулан мөрдөж ажиллана, Лабораторид дотоод аудит, удирдлагын дүн шинжилгээ хийх ажилд оролцоно, Үр дүнд тулгуурлан залруулах арга хэмжээг авах, шаардлага тавих эрхтэй, АБТ-д заасан ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэнэ.
Нарийн боовны төрөл бүрийн бүтээгдэхүүн бэлтгэх Нарийн боовыг жигнэх, чимэглэх, хадгалах Бүтээгдэхүүний чанарыг хянах, шаардлагатай тохиолдолд засварлах Орц, материалын хэмжээг зөв тооцоолох Ажлын байрандаа цэвэрлэгээ, ариун цэврийн шаардлагыг чанд мөрдөх Нарийн боовны шинэ жор, загварыг турших Захиалга, үйлчлүүлэгчийн хүсэлтэд үндэслэн бүтээгдэхүүн бэлтгэх Ажлын явцыг хянах, тайлагнах, шаардлагатай үед багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах
-Хамгаалалт, аюулгүй байдлын бодлого, журмыг хэрэгжүүлэх -Объектын хамгаалалты, постын зохион байгуулалт, ээжлийн хуваарь гаргах -Аюулгүй байдлын ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохицуулах, хяналт тавих -Камерын хяналтын систем болон техникийн аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих -Онцгой нөхцөлд шуурхай арга хэмжээ авах -Компаний бусад алба нэгжүүдтэй хамтран ажиллаж, аюулгүй байдлын зөвлөмж өгөх
Хариуцсан бүсийн харилцагч нараас захиалга авах Захиалгын мэдээллийг шалгах, баталгаажуулах Захиалга төлөвлөх, бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах Захиалгын хугацааг хянах, үйлчлүүлэгчид мэдээлэх Захиалгын процессын явцыг хянах, тайлагнах Бүтээгдэхүүний мэдээллийг үйлчлүүлэгчдэд хүргэх Захиалга, төлбөрийн нөхцөлийг хэлэлцэх
Борлуулалтын стратеги болон төлөвлөгөөг боловсруулах Борлуулалтын багийг удирдах болон хөгжүүлэх Борлуулалтын зорилтуудыг тодорхойлох, хэрэгжүүлэх, болон хянах Харилцагчидтай харилцах, тэдний хэрэгцээг ойлгож, шийдэл санал болгох Зах зээлд шинэ бүтээгдэхүүн нэвтрүүлэхэд дэмжлэг үзүүлэх Борлуулалтын тайлан, мэдээллийг бэлтгэх болон анализ хийх Борлуулалтын сургалт зохион байгуулах Зах зээлийн судалгаа хийх, өрсөлдөгчидтэй танилцах
Бараа материалын өрөлт хураалт, хадгалалт, ачилт, буулгалтанд хяналт тавьж ажиллах Хариуцсан ачигчийн үүрэг даалгаварын биелэлтийг харъяа нягтлан бодогчид үнэн зөв мэдээллэх Бараа материалын агуулахын температурыг тухайн барааны онцлогт тохирч байгаа эсэхэд хяналт тавих Бараа материалын орлогыг хурдан шуурхай хүлээн авч, нөөцийн норм хяналт тавьж ажиллах Бараа материалын ачилтыг анхан шатны баримтыг үндэслэж бүрэн бүтэн тоолж, хурдан шуурхай ачуулсан байх
Бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн бизнес төлөвлөгөөг үйлдвэртэй хамтарч гаргах, хэрэгжүүлэх Бүтээгдэхүүн хөгжүүлэхэд шаардлагатай түүхий эдийн захиалга өгч авах, ирсэн дээжний үр дүнг тайлагнах Шинэ болон цуврал бүтээгдэхүүний санаа санаачлага гаргах, технологийн заавар боловсруулах Бүтээгдэхүүний түүхий эд, технологийн туршилт, судалгаа хийх