Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн албаны бүхий л үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, байгууллагын нэр хүнд, борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэх, нэмэгдүүлэхэд санал санаачилгатай ажиллах, түүхий эд, материалын хангалт, нийлүүлэлт, зарцуулалтад хяналт тавих замаар үйлчлүүлэгч нарын сэтгэл ханамжид нийцсэн, эрүүл чанартай хоолыг хүргэх
Үндсэн тогоочид хоолны бэлтгэл ажилд туслах Гал тогооны цэвэрлэгээ, эмх цэгц сахих Хоол хүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй ажиллагааг мөрдөх Хоол үйлдвэрлэлийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд идэвхтэй оролцох
Говьд Гашуунсухайт хилийн бүсэд ресторан, зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулна: 1. Ростероор 15/15 хоног Говьд тухтай /халуун хүйтэн устай, боловсон АЦӨ-тэй, air condition-тэй өрөөнд амьдарна/ байранд ажиллана 2. Зочид буудлын цэвэрлэгээ, үйчлилгээнд хяналт тавьж ажиллана 3. Зочид буудлын захиалга, гэрээг хариуцна 4. Рестораны нийтийн хоолны үйлчилгээнд хяналт тавина 5. Рестораны менюний хоолны үйлчилгээнд хяналт тавина. 6. Худалдан авалт, бараа татан авалтыг удирдан зохион байгуулна