Хоол үйлдвэрлэлээ хариуцан ажиллах Ажлын байрандаа хяналт тавих Технологи карт боловсруулах Тайлан тооцоог хянах
- Байгууллагийн нийт ажилтнуудын аюулгүй байдлыг хангах - Аюулаас урьдчилан сэргийлэх - Заавар зөвөлгөө өгөх - Байгууллагад хөдөлмөрийн аюулгүй байдал талаас юу хэрэгтэйг тодорхойлох
-Талх нарийн боовны шинэлэг бүтээгдэхүүн гаргах -Өдөр дутам захиалгын дагуу бүтээгдэхүүн хийх -Тайлан гаргах
Кассын ажилтан, зөөгчийн өглөө ээлж хүлээлцэх явц болон цэвэрлэгээн дээр хяналт тавьж ажилна. Хангамжийн бараа материалын зардал дээр хяналт тавих, захиалга өгөх тайлан гаргах. Хоол хүлээгдэх, хоол үйлдвэрлэлд ямар нэгэн асуудал гарвал хэрэглэгчидрүү чиглэсэн зохион байгуулалт хийх. Хэрэглэгчидрүү хандаж ажил зохион байгуулах, төлөвлөх ба ажил үүргийн хуваарьт заасны дагуу ажлыг гүйцэтгэнэ.
Батлагдсан жор технологийн дагуу бүтээгдэхүүнийг амт чанартай үйлдвэрлэж, ахлах ажилтны зааврын дагуу ажиллах, шинэ хоолны жор технологи боловсруулахад санал оруулж ажиллах
Кассын ажилтан, зөөгчийн өглөө ээлж хүлээлцэх явц болон цэвэрлэгээн дээр хяналт тавьж ажилна. Хангамжийн бараа материалын зардал дээр хяналт тавих, захиалга өгөх тайлан гаргах. Хоол хүлээгдэх, хоол үйлдвэрлэлд ямар нэгэн асуудал гарвал хэрэглэгчидрүү чиглэсэн зохион байгуулалт хийх. Хэрэглэгчидрүү хандаж ажил зохион байгуулах, төлөвлөх ба ажил үүргийн хуваарьт заасны дагуу ажлыг гүйцэтгэнэ.
-Нийтийн хоол үйлдвэрлэл, катерингийн үйлчилгээны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах -Хоол үйлдвэрлэлийг технологи горимын дагуу явуулах хяналт тавих -Бүтээгдэхүүн болон түүхий эдийн чанар эрүүл ахуйн байдалд хяналт тавих -Тогооч нарыг сургах, бэлтгэх -Технологи карт боловсруулах -Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад үүрэгт ажлыг хийх