Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Сод Хан Трэвел ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Ерөнхий тогооч

Хоол үйлдвэрлэлээ хариуцан ажиллах Ажлын байрандаа хяналт тавих Технологи карт боловсруулах  Тайлан тооцоог хянах 

Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн мэргэжилтэн

- Байгууллагийн нийт ажилтнуудын аюулгүй байдлыг хангах - Аюулаас урьдчилан сэргийлэх - Заавар зөвөлгөө өгөх - Байгууллагад хөдөлмөрийн аюулгүй байдал талаас юу хэрэгтэйг тодорхойлох

Нарийн боовны тогооч

-Талх нарийн боовны шинэлэг бүтээгдэхүүн гаргах -Өдөр дутам захиалгын дагуу бүтээгдэхүүн хийх -Тайлан гаргах

Тооцооны нягтлан бодогч

- Борлуулалтын тайлан тооцоог хийх  

Заал зохион байгуулагч

Кассын ажилтан, зөөгчийн өглөө ээлж хүлээлцэх явц болон цэвэрлэгээн дээр хяналт тавьж ажилна. Хангамжийн бараа материалын зардал дээр хяналт тавих, захиалга өгөх тайлан гаргах. Хоол хүлээгдэх, хоол үйлдвэрлэлд ямар нэгэн асуудал гарвал хэрэглэгчидрүү чиглэсэн зохион байгуулалт хийх. Хэрэглэгчидрүү хандаж ажил зохион байгуулах, төлөвлөх ба ажил үүргийн хуваарьт заасны дагуу ажлыг гүйцэтгэнэ.

Ахлах тогооч

Батлагдсан жор технологийн дагуу бүтээгдэхүүнийг амт чанартай үйлдвэрлэж, ахлах ажилтны зааврын дагуу ажиллах, шинэ хоолны жор технологи боловсруулахад санал оруулж ажиллах

Рестораны зохион байгуулагч

Кассын ажилтан, зөөгчийн өглөө ээлж хүлээлцэх явц болон цэвэрлэгээн дээр хяналт тавьж ажилна. Хангамжийн бараа материалын зардал дээр хяналт тавих, захиалга өгөх тайлан гаргах. Хоол хүлээгдэх, хоол үйлдвэрлэлд ямар нэгэн асуудал гарвал хэрэглэгчидрүү чиглэсэн зохион байгуулалт хийх. Хэрэглэгчидрүү хандаж ажил зохион байгуулах, төлөвлөх ба ажил үүргийн хуваарьт заасны дагуу ажлыг гүйцэтгэнэ.

Хангамжийн менежер

-Бараа материалын татан авалт хийх -Бараа бүтээгдэхүүн бүртгэж авах

Бариста

Орц нормын дагуу бүтээгдэхүүнийг гаргах  Тайлан тооцоог хийх 

Хүнсний технологич

-Нийтийн хоол үйлдвэрлэл, катерингийн үйлчилгээны  үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах -Хоол үйлдвэрлэлийг технологи горимын дагуу явуулах хяналт тавих -Бүтээгдэхүүн болон түүхий эдийн чанар эрүүл ахуйн байдалд хяналт тавих  -Тогооч нарыг сургах, бэлтгэх -Технологи карт боловсруулах -Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад үүрэгт ажлыг хийх

Эрүүл ахуйч

- Үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааны эрүүл ахуй, цэврэлгээ ариутгалд хяналт тавин ажиллах - Ажилчидын эрүүл ахуйд хяналт тавих - Түүхий эд , бэлэн бүтээгдэхүүний чанарын хяналтыг хэрэгжүүлэх - Ажилчдад эрүүл ахуйн стандартын заавар сургалтыг өгөх  

Холбоо барих

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.