Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Зочин угтах (Мэндчилэх) Меню санал болгох Хоол зөөх (Бохир хураах) Front-д ажиллах Зочин үдэх Хөрвөж ажиллах
Урт болон богино хугацааны бизнесийн стратеги төлөвлөгөөг байгууллагын эрхэм зорилго, алсын хараатай уялдуулан төлөвлөх, хэрэгжилтийг ханган ажиллахад удирдлагаар хангах, байгууллагын соёл, засаглалыг төгөлдөржүүлэх, ажилтнуудын бүтээмж ур чадварыг дээшлүүлэхийн төлөө тасралтгүй сайжруулалтын PDCA зарчмын дагуу ажиллах ба удирдлагуудыг мэдээллээр хангаж эргэн тайлагнана. Компанийн борлуулалтыг төлөвлөх, хэрэгжүүлэх, тайлагнах, сайжруулах Салбар рестораны үйл ажиллагааг жигдрүүлэх, үнэ цэнийг нэмэгдүүлэх Компанийн үйл ажиллагааг бүх шатны хууль эрх зүйн хүрээнд явуулах Компанийн үйл ажиллагааг удирдлагаар тасралтгүй хангах
Орц, материалыг бэлтгэх, хадгалах, цэвэрлэх Туслах тогоочийн ажлын байрны даалгаврыг биелүүлэх Тогоочид шаардлагатай бүх зүйлийг бэлтгэж өгөх Тогоочийн зааврыг дагаж, хоол үйлдвэрлэлийн процессыг дэмжих Тогоочийн ажилд туслах, хоол боловсруулах үе шатанд оролцох Хоолны стандарт, чанарыг хангах Тогоочийн ширээн дээрх багаж хэрэгслийг цэвэрлэх Хоолны хаягдал, бусад хог хаягдлыг зөв устгах