Хамгаалалтын албаны өдөр тутмын үйл ажиллагааг төлөвлөх, зохион байгуулах Хамгаалалтын алба, түүний ажилтнуудын удирдлага, хяналтыг хэрэгжүүлэх Аюулгүй байдлын журмыг хэрэгжүүлэх, мөрдөхийг хангах Гадны аюул занал, осол, аваар гэмтлээс урьдчилан сэргийлэх стратеги боловсруулж хэрэгжүүлэх Хамгаалалтын албаны ажилтнуудын сургалт, мэргэшлийн хөгжлийг дэмжих Ажлын байрны аюулгүй байдлын шалгалт, дүн шинжилгээ хийх Дотоод журам, стандартын дагуу хяналт шалгалт хийх Аюулгүй байдлын тайлан, бичиг баримтыг боловсруулах, боловсруулж танилцуулах
Хариуцсан рестораны үйл ажиллагааг мэргэжлийн өндөр түвшинд зохион байгуулах Холбогдох стандартыг мөрдүүлж ажиллахад рестораны менежерт дэмжлэг үзүүлэх Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүдийг гүйцэтгэх
Хоолны бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх, боловсруулах Хоолны жор болон стандартын дагуу хоол хийх Ажиллагааны үед эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг сахих Хоолны бүтээгдэхүүний чанарыг хянах Сэргээгдэх материалын бүрдлийг хангах Байгууллагын стандартын дагуу бүтээгдэхүүний хадгалалтыг хангах Ажлын орчноо цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах
Гарах, орж ирэх гүйцэтгэх, үйлчлүүлэгчдэд туслах Зочдын аюулгүй байдлыг хангах Ирсэн болон гарсан зочдын ачаа тээшийг зөөх Зочдын асуултанд хариулах, мэдээлэл өгөх
Аяга тавга угаах, цэвэрлэх Ресторан, хоолны тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх Аяга тавагны хураалт, ангилал хийх Цэвэрлэгээний бүтээгдэхүүнүүдийг зөв ашиглах Цэвэрлэгээний ажлын байрыг цэвэрхэн, эмх цэгцтэй байлгах Ажлын цагийн хуваарийн дагуу ажиллах Ажилчдын аюулгүй байдлыг хангах
Хоол болон уух зүйлсийн захиалга авах Ресторанд үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээ үзүүлэх Хоол, ундааны жагсаалтыг танилцуулах Үйлчлүүлэгчдийн хүсэлтийг хүлээн авч, шийдвэрлэх Үйлчилгээний стандартыг хангах Ажиллах явцад харилцаа холбоог үр дүнтэй байлгах
Өрөөг цэвэрлэх, эмх цэгцтэй байлгах Зочдын тавилга, хэрэгслүүдийг цэвэрлэх Орны даавуу, алчуурыг солих Ажлын хуваарийн дагуу өрөөнүүдийг бэлтгэх Зочдын хүсэлт, шаардлагыг хүлээн авах Цэвэрлэгээний хэрэгсэл, бүтээгдэхүүнийг зөв ашиглах Цэвэрлэгээний хугацааг баримтлах Өрөөнд эвдрэл, гэмтэл илрэх тохиолдолд мэдээллэх Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Зочдын тав тухыг хангах
Хоолны захиалгыг хүлээн авч, үйлчлүүлэгчдэд хүргэх Үйлчлүүлэгчдийн хүсэлт, асуултанд хариулах Хоол, ундааны менюг танилцуулах Үйлчлүүлэгчдийн хүсэлтээр хоол, ундааг бэлтгэх Тав тухтай орчныг хангах, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийг баталгаажуулах Хоолны ширээг цэвэрлэх, тохижуулах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг зөв ашиглах Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах
Объектын аюулгүй байдлыг хангах Харуул хамгаалалтын тоног төхөөрөмжийг ашиглах Галын аюулгүй байдлыг хянах Биечлэн хяналт тавих, шалгах Сэжигтэй үйл ажиллагааг илрүүлэх Аюулгүй байдлын тайлан гаргах Зочдыг хүлээн авах, мэдээлэл өгөх Газар дээрх нөхцөл байдлыг үнэлэх
Зочдыг угтаж, тэдэнд үйлчилгээ үзүүлэх Зочдын шаардлагыг ойлгож, тэдэнд тусламж үзүүлэх Зочид буудлын үйлчилгээний талаар мэдээлэл өгөх Зочдыг зочид буудлын өрөөнд хүргэх, мөн зочид буудлаас гарах үед ачаа тээшийг зөөх, хүргэх Зочид буудлын аюулгүй байдлыг хангах, шаардлагатай үед тусламж үзүүлэх Зочдын санал хүсэлт, шүүмжийг хүлээн авч, удирдлагад хүргэх
Хоолны бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх, боловсруулж, шарах Хоолны жор болон стандартын дагуу хоол хийх Ажиллагааны үед эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг сахих Хоолны бүтээгдэхүүний чанарыг хянах Сэргээгдэх материалын бүрдлийг хангах Байгууллагын стандартын дагуу бүтээгдэхүүний хадгалалтыг хангах Ажлын орчноо цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах