Хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдүүлэх Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үр ашигт ажиллагааг хангах Түргэн хоолны сүлжээ болон уул уурхайн хоол үйлдвэрлэлийн шат дамжлагын хэвийн үйл ажиллагааг стандартын дагуу явуулах Бичиг баримт боловсруулах, батлуулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Хүнсний түүхий эд материалын зарцуулалтын дүгнэлт гаргах Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээнээс гарч буй бүтээгдэхүүн бүрд технологи карт гарган, батлуулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх
Харилцагчаас захиалга хүлээх авах, Бэлэн борлуулалт хийх, тооцоо авлага хүлээн авах, Шинэ харилцагч нээх Борлуулалтыг өсгөх Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийн дагуу ажиллана.
Нийтийн болон түргэн хоолны салбаруудын тоног төхөөрөмжийн ажиллагаа, засвар хариуцан ажиллах Компанийн хэмжээний хөрөнгө, тоног төхөөрөмжийн ажиллагаа, засвар хариуцан ажиллах Эд материал хангамж түүний хэвийн үйл ажиллагааг хариуцах Үндсэн хөрөнгө, үндсэн хөрөнгийн агуулах хариуцан ажиллах Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.
- Салбар нэгжийн тооллого, тооцоо хийх - Харилцагчтай тооцоо хийх - Өглөг авлагын бүртгэл хөтлөх, журналын бичилт хийх - Өдөр тутмын гүйлгээ, түүхий эд материалын бичилт хийх - Удирдлагыг санхүү нягтлан бодох бүртгэлийн чиглэлээр мэдээллээр хангах - Бусад АБТ-д заагдсан ажил үүргүүд
Компанийн богино, дунд, урт хугацааны бизнес төлөвлөгөөг нэгтгэх, боловсруулахад оролцох, түүний хэрэгжилтэд хяналт тавих, Гүйцэтгэх Захирал болон удирдлагуудад шаардлагатай тоон мэдээллийг гаргах Компанийн ашгийг нэмэгдүүлэх, зардлыг бууруулах, бизнесийн цар хүрээг нэмэгдүүлэх, шинэ бүтээгдэхүүн үйлчилгээ нэвтрүүлэхэд үр ашгийн тооцоолол хийх, төлөвлөлт гаргах, шинэ бизнесийн төсөлд хамрагдан ажиллах, шаардлагатай тооцооллыг гаргах Компанийн харьяа супермаркетууд, хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний салбар нэгжүүдийн үйл ажиллагааны төлөвлөлт болон биелэлтэд хяналт тавих, шинжилгээ хийж, дүгнэлт гаргах, орц нормд үнэлгээ хийж, үнэ тогтоох санал өгөх
- Катерингийн үйлчилгээний салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах, удирдах - Хүнсний аюулгүй байдлын хүрээнд менюны дагуу амт чанартай хоол хүнс бэлтгэн, цэвэр тав тухтай орчинд соёлтой үйлчлэх үйлчилгээг хүргэхэд чиглэн ажиллах - Аж ахуй, ашиглалтын ажлыг гүйцэтгэх - Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулахад чиглэсэн хүний нөөцийн зохион байгуулалтыг хийх - Хүний нөөцийн программд бүртгэл хөтлөх, ажилтны шилжилт хөдөлгөөнийг бүртгэх тушаалын хүсэлтийг илгээх шийдвэрлүүлэх - Салбарын ажилтнуудын ээлж солилцох үйл ажиллагааг зохион байгуулах, цагийн тайлан гаргаж хянуулах - Стандартын дагуу хоол үйлдвэрлэлийн явцыг хэрэгжүүлж хяналт тавих, төлөвлөх, , удирдан зохион байгуулах, тайлагнах - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэнэ.