- Тухайн өдөр баталсан менюний дагуу технологийн заавар, чанар, хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандарт шаардлагыг мөрдөн түүхий эд, материалыг бэлтгэж, боловсруулах, туслах замаар ажилчдын хоолны үйлчилгээг хэвийн, жигд явуулахад туслахад оршино.
- Ажилчдын хоолны газарт хэрэглэх түүхий эд, бараа бүтээгдэхүүнийг урьдчилан захиалах, захиалсан бүтээгдэхүүнийг шалгаж, хүлээн авах, ажлын байрны ариун цэврийг сайтар сахиж, хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг ханган, зохих орчин, нөхцөлд хадгалах, ажилтнуудын хоолыг төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу бэлтгэж, хоолыг амт чанартай, өнгө үзэмжтэй, технологийн дагуу бэлтгэн, ажилтнуудад олгох, өөрийн ажлын байрны хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн аюулгүй байдлыг хангаж ажиллана.
Түүхий эд, бараа материалын орлого зарлага хийхэд дэмжлэг үзүүлэх Түүхий эдийг бүртгэх, захиалга, худалдан авалт хийхэд дэмжлэг үзүүлэх Үйлдвэрлэлийг түүхий эдээр тасалдалгүй хангах Анхан шатны баримт бичиг үйлдэх, цэгцлэхэд дэмжлэг үзүүлэх Агуулахын эмх цэгцийг хангаж ажиллах
1. Компанийн маркетингийн идэвхжүүлэлт, брэндингийн хүрээнд хийгдэх бичлэг, график дизайн болон хэвлэлийн эх бэлтгэл ажлуудыг хийж гүйцэтгэх 2. Сошиал медиа, вэбсайт, хэвлэмэл материал, реклам сурталчилгааны хэрэгсэл зэрэгт зориулсан дизайны шийдлүүдийг боловсруулах 3. Шинэ санаа, чиг хандлагыг судлах, компанидаа нэвтрүүлэх, бүтээлч байдлыг дэмжих 4. Компани болон бүтээгдэхүүн үйлчилгээний брэндинг, зорилго, онцлогт тулгуурлан ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүргийн дагуу ажиллах