Үйлчлүүлэгчид найрсагаар бараа бүтээгдэхүүнээ танилцуулж, худалдан борлуулах Бараа хүлээн авч өрөлт хийх, цэгцтэй хадгалах, дэлгүүрийг цэвэр цэмцгэр байлгах, дэлгүүрийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах Бараа бүтээгдэхүүний бүрэн бүтэн байдлыг хангах
Үйлчлүүлэгчид найрсагаар бараа бүтээгдэхүүнээ танилцуулж, худалдан борлуулах Бараа хүлээн авч өрөлт хийх, цэгцтэй хадгалах, дэлгүүрийг цэвэр цэмцгэр байлгах, дэлгүүрийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах Бараа бүтээгдэхүүний бүрэн бүтэн байдлыг хангах
Технологийн дагуу мах бэлтгэх, амтлах Технологийн дагуу Солонгос хоол, хачир, соус, салат хийх Түүхий эд материалын нөөцөд хяналт тавьж ажиллах Тоног төхөөрөмж, түүхий эд, материалын хүнсний аюулгүй байдалд анхаарах Гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн хариуцан ажиллах
Хүнийн нөөцийн бодлого стратегийг боловсруулж, хэрэгжүүлэх; Бүрдүүлэлт сонгон шалгаруулалт хийх; Дунд шатны менежерүүдийг удирдан чиглүүлж, төлөвлөгөө, гүйцэтгэлд хяналт тавих; Бусад хүний нөөцийн үндсэн чиг үүрэг функцуудыг хариуцаж ажиллах;
НББ-ийн өдөр тутмын хяналт, хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах Удирдлагыг тайлан мэдээгээр хангах Өмч хөрөнгийн хадгалалт, хамгаалалтыг сайжруулах Компанийн касс, харилцах дансны ажил үйлчилгээг боловсруулж, холбогдох дансанд НББ-ийн бичилх хийх Хариуцсан салбарын борлуулалт, бараа материалын бүртгэл тооцоог хийх Агуулахыг бүртгэл тооцоог хийх
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах, хяналт тавих Үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай үйлчилгээ үзүүлэх орчинг бүрдүүлэх Ажилтнуудын ажлын хуваарь гаргах, сахилга бат, үйлчилгээний чанарт хяналт тавих Үйлчлүүлэгчдийн санал гомдлыг түргэн шуурхай шийдвэрлэх Үйлчилгээний чанарыг тасралтгүй сайжруулах арга хэмжээ хэрэгжүүлэх Борлуулалт, үйлчилгээний тоо мэдээллийг нэгтгэж тайлагнах