Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Мондакт ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Тооцооны нягтлан бодогч

Санхүүгийн бүртгэл хөтлөх  - Нягтлан бодох бүртгэлийн олон улсын стандартуудыг баримталж, Нягтлан бодох бүртгэлийн хууль, Аудитын хууль, Нийгмийн даатгалын тухай хууль, бусал шаардлагатай хууль тогтоомжийг мөрдөж ажиллах  - Хүчин төгөлдөр анхан шатны баримтыг үндэслэн, өдөр тутмын орлого зарлагын гүйлгээг бүртгэн холбогдох данс анд холболт хийж тайлагнах  - Бэлэн мөнгөний гүйлгээний баримтуудыг тухай бүрд баримт үйлдэж баталгаажуулах  -Мөнгөн хөрөнгийн данснуудын ажил гүйлгээнүүдийг бүртгэж, маягтын дагуу мөнгөн гүйлгээний өдрийн болон сарын тайланг бэлтгэн, ерөнхий нягтлан, албаны даргад  тайлагнах  - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд

Бэйкери тогооч

Бэйкери тогооч нь өглөө цайны  нарийн боов, кекс зэргийг бэлтгэнэ.  Мөн ажлын байрны эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах, шинэ жор, технологийг судлан хэрэгжүүлэх чадвартай байх хэрэгтэй.  Тэрэлжид байрлах ресторанд 15/15 ээлжээр ажиллах боломжтой байх.

Тогооч

Хоолыг технологийн горимын дагуу амт чанар, үзэмж сайтай хийх Захиалгыг хянаж, түргэн шуурхай ажиллах Хүлээн авалтын онцлогт тохируулан бараа материалын бэлэн байдлыг хангах Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг хангах, карт хөтлөх болон бусад тогоочийн ажлын байрны үндсэн ажил үүргүүдийг биелүүлэн ажиллах Хоолны бүтээгдэхүүний хадгалалт, бүрдүүлэлт хийх Хоолны аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартыг мөрдөх Хоолны бэлтгэлийн явцад ажилчидтай хамтран ажиллах

Бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлт, Чанарын менежер

Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зааврыг бэлтгэж, сайжруулах, мөрдүүлэх Шинэ бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтэд оролцох Байгууллагын хэмжээнд хүнсний эрүүл ахуйг бүрэн хариуцаж ажиллах Мэргэжлийн хяналтын газраас ирсэн шалгалтанд бэлдэх, шалгуулах, хүнсний эрүүл ахуйг бүрэн хариуцаж шалгалтыг амжилттай даван гарах Технологи картуудыг хянах, арга зүйн зөвлөгөөгөөр хангах Хоолны чанар, стандартыг хянах Хоолны үйлдвэрлэлийн аюулгүй байдлыг хангах Хоолны боловсруулалт, хадгалалт, хүргэлттэй холбоотой зөвлөмж гаргах Салбаруудад холбогдох сургалтуудыг явуулах Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт, дүрэм журмыг мөрдөх Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хянах Хоолны бэлтгэл, хадгалалт, тээвэрлэлтийн үеийн эрүүл ахуйн нөхцөлийг шалгах Хоол үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмжийн ариун цэврийн байдалд хяналт тавих Аюултай хог хаягдлын менежментийг зохион байгуулах Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаанд шаардлагатай нотолгоо, баримт бичгийг хадгалах Удирдлагаас өгсөн бусад үүрэг даалгаврыг биелүүлэх

Эдийн засагч

Эдийн засгийн тооцоо, судалгаа хийх  Ирээдүйн эдийн засгийн нөхцөл байдлыг урьдчилан таамаглах  Эдийн засгийн асуудлуудыг тодорхойлж, боломжит шийдлүүдийг санал болгох, төлөвлөгөөнд тусгах  Удирдлага болон холбогдох алба нэгжийг эдийн засгийн тооцоо, судалгаа, дотоод тайлан мэдээллээр тогтмол хангах  Тоо мэдээллийн дата бааз үүсгэх, норм норматив батлуулах, мөрдүүлэх  Асуудал шийдвэрлэх аргачлал ашиглан бизнес процесс болон холбогдох хэрэгслүүдэд дүн шинжилгээ хийж удирдах ажилтнуудад шийдэл гаргахад тусалж сайжруулах зөвлөмжийг өгөх  Сайжруулалтын ажлын үр дүнг бататгах үүднээс журам, заавар боловсруулан ажиллана 

Инженер техникийн ажилтан

Рестораны эд хөрөнгийн эвдрэл гэмтлийг засаж сэлбэх, барилга байгууламжид өдөр тутмын үйл ажиллагаа явуулах хэвийн нөхцөлийг бүрдүүлэх, барилга байгууламжид гарсан эвдрэл гэмтлийг засаж сайжруулахад хяналт тавин хариуцан ажиллах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу үндсэн үүргийг гүйцэтгэнэ.

Эрүүл ахуйч

Аюулгүй ажиллагааны горим, байгаль орчин, эрүүл ахуйн дүрэм журам, Гал тогооны аюулгүй ажиллагааны горим, Үйлчилгээний стандартыг мөрдүүлж ажиллах  Эрсдлээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээг авах хэрэгжүүлэх хяналт тавих АА зааварчилгаа өгч гарын үсэг зуруулах  Хүнсний эрүүл ахуй, шинжилгээний бичгүүдийг шалган хүлээн авах, бараа материалын хадагалах горимд хяналт тавих, бараа материалын чанарт хяналт тавих, шаардлага хангаагүй хүнсний бүтээгдэхүүниийг буцаах бүртгэл хөтлөлтөд хяналт тавих Салбарын хэмжээнд хүнсний эрүүл ахуйг бүрэн хариуцаж ажиллах  Мэргэжлийн хяналтын газраас ирсэн шалгалтад бэлдэх, шалгуулах хүнсний эрүүл ахуйг бүрэн хариуцаж шалгалтыг амжилттай даван гарах  Хүнсний бүтээгдэхүүний агуулахыг төрөлжүүлэн хадгалах, хаягжуулах ажилд тогтмол хяналт тавих  Хоолны дээж авалт, устгалд хяналт тавих, аяга таваг сав суулганы угаалга зөв хийгдэж байгаа эсэхэд хяналт тавих, сард 1 удаа менежер няравтай хамтран гал тогооны ажилтан болон хоол хүнстэй харьцагч гадаргууг  сорьцын шинжилгээ хийлгэх  Хүнсний эрүүл ахуйн хууль дүрэм стандартыг нэвтрүүлэх     

Зохион байгуулагч

Ажилтнуудын ажил үүргийн биелэлтэд хяналт тавих, үйлчилгээний ажлын дэг журам, ажиллах горим, стандартыг мөрдөх ажлыг зохион байгуулах  Ажлын байранд гарсан зөрчил, дутагдлыг арилгах арга хэмжээг тухай бүр авч ажиллах  Салбарын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах, ажилтан нарыг удирдан зохион байгуулах, чиглүүлэх, Үйлчилгээний стандарт, ХАБ, ХАБЭА-г хангуулах, шалгах Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай үйлчлүүлэх нөхцөл боломжоор хангаж, тэднийг халамжлах, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийн түвшнийг хамгийн өндөр байлгахад чиглэсэн түргэн шуурхай үйлчилгээ үзүүлэх Салбарын ажилтнуудын хөдөлмөрийн бүтээмжийг дээшлүүлж ажил үүргийг зөв оновчтой хуваарилах, үр ашиггүй зардлыг бууруулж, борлуулалтын ашиг орлогыг нэмэгдүүлэх нөөц бололцоог бүрдүүлэх Цагийн ажилтнуудыг удирдлага, сургалтаар хангах  Нэгжийн ашигт ажиллагааг нэмэгдүүлэх, төлбөр тооцоог хянах 

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянгол дүүрэг, 6-р хороо Ханду зочид буудлын 2 давхарт

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.