Япон хоолны тогооч
- Стандардын дагуу хоол, зууш бэлтгэх- Технологи карт гаргах- Баг удирдан ажиллах
Худалдааны төлөөлөгч
Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Харилцагчидтай сайн харилцаа тогтоох, үүсгэх
Борлуулалтын мэдээллийг боловсруулж, удирдлагад танилцуулах
Борлуулалтын зорилтыг биелүүлэхэд анхаарах
Харилцагчдын санал, хүсэлтэд хариулах
Нягтлан бодогч
1. Дотоодын бэлтгэн нийлүүлэгч, харилцагчидийн тооцоо нийлэх, хяналт тавих.
2. Бараа материалын бүртгэл, хяналт тавих.
3. Худалдааны борлуулалтын тайлан тооцоо хийх, хяналт тавих.
4. Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод байгаа ажил үүрэг.
БАРИСТА (cafe4450)
Үйлчлүүлэгчийг баярлуулах кофе болон уух зүйлсийг урлах.
Стандардыг баримтлан, даалгавар болон ажлыг цаг тухайд гүйцэтгэх