Ажилчдын хоолны газарт тогоочоор ажиллах Компанийн ажиллагсдыг хоолыг материалын орц, норм, жор, технологийн дагуу хийх Хоолонд орох хүнсний материалын тооцоог хийх, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний материалд хяналт тавих Ажилчдын хоолны газрын тоног төхөөрөмжийн хэвийн найдвартай ажиллагааг хангах
Төслийн талбайд хяналт тавьж, үл тохирлыг илрүүлэх, залруулах арга хэмжээ авах Эрсдлийн үнэлгээ хийж, эрсдэлийг тогтоож, урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээг зохион байгуулах Хөдөлмөрийн аюулгүй байдалтай холбоотой дүрэм, журам, зөвлөмж гаргах, ажилтнуудад ХАБЭА-ийн чиглэлээр танилцуулга хийх, сургалт зохион байгуулах Хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын дүрэм, журмын хэрэгжилтэд хяналт тавих, түүнийхээ биелэлтийг хангуулах
Хүнд машин механизмын хөдөлгүүрийн засвар, үйлчилгээг хийж ажиллах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэнэ