Талх нарийн боовны бүтээгдэхүүнүүдийг бэлтгэх, чанар стандартын дагуу үйлдвэрлэх Боловсруулсан бүтээгдэхүүний хадгалах нөхцлийг хянах Бүтээгдэхүүний тохиргоо болон шинэ жор боловсруулахад оролцох Талх нарийн боовны тоног төхөөрөмжийг ашиглах, засвар үйлчилгээ хийх Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах, ажлын амжилтыг хангах Бараа материалын нөөцийг хянах, шаардлагатай тохиолдолд захиалга өгөх Ажлын талбайг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Хоолны стандарт, эрүүл ахуйн дүрмийг дагаж мөрдөх
Хүний нөөцийн стратеги, бодлого боловсруулах Ажилтан бүрийн гүйцэтгэлийг үнэлэх, тайлагнах Ажилтнуудын сургалт, хөгжлийн хөтөлбөрүүдийг зохион байгуулах Ажилд авах, сонгон шалгаруулах үйл явцыг удирдах Ажилтны харилцаа, асуудлуудыг шийдвэрлэхэд дэмжлэг үзүүлэх Хүний нөөцийн мэдээллийн системийг удирдах Ажилтнуудын тэтгэвэр, урамшууллын хөтөлбөрүүдийг хэрэгжүүлэх Ажлын байрны соёл, уур амьсгалыг сайжруулахад хувь нэмэр оруулах
Хоол болон ундааг үйлчлүүлэгчдэд хурдан, найдвартай хүргэх Суулгасан хоол, ундааг шалгаж, үйлчлүүлэгчдэд зөв мэдээлэл өгөх Өдөр тутмын үйл ажиллагааг дэмжих, цэвэрлэгээ, засвар үйлчилгээ хийх Үйлчлүүлэгчдийн хүсэл, шаардлагад нийцүүлэн үйлчилгээг үзүүлэх Хоолны захиалгыг хүлээн авах, боловсруулах Ажлын байранд аюулгүй байдлыг хангах Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах, багийн ажиллагааг дэмжих Хоолны бүтээгдэхүүний тухай мэдээллийг мэдэж байх
Хариуцсан салбарын өдөр тутмын борлуулалтын тайлан шалгах, санхүүгийн программд бүртгэх, хяналт тавих Тайлан баланстай холбоотойгоор Ерөнхий болон Ахлах нягтлан бодогчоос өгсөн үүрэг даалгаврыг хугацаанд нь чанартай хийж гүйцэтгэх Анхан шатны баримт бүрдүүлэх, тайланг үдэж цэгцлэх, архивлах Харилцагчтай тооцоо нийлэх, акт үйлдэх НДШ, ХХОАТ тайлан бэлтгэх, илгээх Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажлын бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэж ажиллана Сар бүрийн бараа материал болон түүхий эд материалын тооллого үнэн зөв хийх, эд хариуцагч тус бүртэй тооллогын үр дүнг тулгаж гаргах Бусад алба нэгжийг шаардлагтай тоон мэдээллээр хангах, тоон гүйцэтгэл гаргаж танилцуулах Бараа материал болон Түүхий эд материалын тайлан бэлтгэх
Рестораны үйл ажиллагааг удирдах, зохион байгуулах Ажилтнуудад чиглэл өгөх, сургалт явуулах Захиалга, бүтээгдэхүүний нөөцийн хяналт хийх Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг хангах зорилгоор үйлчилгээг сайжруулах Бараа бүтээгдэхүүний чанар, стандартын дагуу байхыг хангах Санхүүгийн тайлан, төсөв боловсруулахад оролцох Маркетингийн стратеги боловсруулах, хэрэгжүүлэх Эрсдэл, аюулгүй байдлын асуудлуудыг хянах Ажилтнуудын график, ажил үүргийг зохицуулах
Кофены ургамал, цай, болон бусад бүтээгдэхүүний худалдан авалт, хадгалах, борлуулалтыг хариуцах Бараа бүтээгдэхүүний чанар, стандартын дагуу байхыг хянах Санхүүгийн төлөвлөлт, зардлыг хянах, мөнгөний урсгалыг удирдах Гүйцэтгэлийг үнэлэх, ажилтнуудад сургалт, заавар өгөх Үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийг хангуулахад анхаарах Борлуулалтын стратеги, маркетингийн төлөвлөгөөг боловсруулах Бараа бүтээгдэхүүний шинэ санаачилга, хөгжлийг дэмжих Байгууллагын дотоод үйл ажиллагааг зохион байгуулах
Кофе, цай болон бусад ундааг бэлтгэж, үйлчлүүлэгчдэд үйлчилнэ Гар урлалын кофе хийх ур чадварыг эзэмших Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг үнэн зөв авч, хэрэгжүүлэх Төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Санхүүгийн үйл ажиллагааг хянаж, үнэн зөв тооцоолол хийх Ажлын байрны аюулгүй ажиллагааг хангах Үйлчлүүлэгчдийн санал хүсэлтийг хүлээн авч, шийдвэрлэх Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах, багийн уур амьсгалыг бүрдүүлэх
Бараа материалын нягтлан бодогчийн үүрэг болон хариуцлага нь: 1. Бараа материалын бүртгэл, тооцоолол, анализ хийх. 2. Бараа материалын хөдөлгөөн, хадгалалт, борлуулалтыг хянах. 3. Бараа материалын тайлан гаргах, мэдээлэл боловсруулах. 4. Системийн дотоод хяналтыг хангах. 5. Бараа материалын захиалга, хүлээн авалт, шилжүүлэг хийх. 6. Нийлүүлэгчидтэй хамтран ажиллах, гэрээний нөхцөлийг хянах. 7. Санхүүгийн тайлан болон бичиг баримт боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх. 8. Бараа материалын ашиглалт, хорогдол, алдагдлыг хянах.
Шар айраг, коктейль, хүнсний ундаа бэлтгэх Зочдын захиалгыг хүлээн авч, хурдан шуурхай үйлчлэх Ундааны стандарт, процедурын дагуу бэлтгэл хийх Зочдод зөвлөгөө өгөх, идэх, уухын хослолыг санал болгох Шинэ коктейль, ундааны жор турших, боловсруулж танилцуулах Түргэн, найдвартай үйлчилгээ үзүүлэх Ажлын байраа цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийг хянах, санал хүсэлтийг хүлээн авах
Тогоочийн бэлтгэл ажил хийх Хоолны найрлага, жорын дагуу бүтээгдэхүүн бэлтгэх Хоолны бүтээгдэхүүнүүдийг чанар, стандартын дагуу бэлтгэх Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэрлэх, ариутгах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Хоолны үйлдвэрлэлийн процессын дэг журамыг дагаж мөрдөх Хоолны бэлтгэл үе шатанд туслах Захиалга, нөөцийн хэмжээг хянах