Хоол үйлдвэрлэл, рестораны чиглэлээр эрүүл ахуйн сургалт орох Рестораны ажилтан нэг бүрийн эрүүл ахуйн мэдлэгт хяналт тавих Рестораны эрүүл ахуй, цэвэрлэгээ, ариутгалд хяналт шалгалт хийх Албан тушаалын тодорхойлолтод тусгагдсан бусад ажил үүргүүд
Зочныг эелдгээр угтан авах, мэндчлэх, ширээнд хөтлөн авчрах, үдэн гаргах Хамтран ажиллагсадтайгаа эв найрамдалтай, шудрага үнэнч, харилцан шаардлага тавьж түүнийгээ биелүүлж ажиллах үүрэгтэй Үйлчлүүлэгчийн тооцоог санхүүгээс өгсөн үүрэг даалгаварын дагуу зөв хөтлөн, касс тайланг гарган, өдөр бүр тооцооны нягтлантай тооцоог хүлээлцэнэ. Пос машин, маяами кассын машинд үнэ оруулах, тооцоог татах, нэгтгэл хэвлэх ажлыг гардан хийнэ.
Ажлын байрны тодорхойлолтонд тусгагдсан ажил үүргийг гүйцэтгэх Зууш салат, ширхэгийн хоол үйлдвэрлэх
Сүши бэлтгэх, боловсруулах Сүши хоолны чанарыг шалгах Хоолны жор, стандарт болон технологийг мөрдөх Ажлын байрыг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Хоолны түүхий эдийг зөв хадгалах Хоолны үйлчилгээний стандартуудыг баримтлах Хамтран ажиллагсдын дунд сайн харилцаа үүсгэх Сүши хоолны шинэ жор турших