Механик механизмын операторын үүрэг гүйцэтгэх Техникийн аюулгүй байдлыг хангах Механизмын ажиллагааг хянах, засвар үйлчилгээ хийх Насос, экскаватор, бульдозер зэрэг техник хэрэгслийг ажиллуулах Ажлын талбайг бүрэн таньж, аюулгүй ажиллагааг хангах Ажлын төлөвлөгөө боловсруулж, хянах Техникийн алдааг тодорхойлох, засварлах Ажлын тайлан, мэдээлэл боловсруулах
Хоолны бэлтгэл, жорын дагуу бүтээгдэхүүн бэлтгэх Хоолны жор, стандартын дагуу хоол хийх Хоолны чанар, аюулгүй байдлыг хянах Ажлын орчин, тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, ариутгах Хоолны материал, түүхий эдийг хадгалах, бүртгэх Бусад тогоочид болон ажилтнуудтай хамтран ажиллах Хоолны өртгийг тооцоолох, хэрэглэх Ажлын цагийн хуваарийг дагаж мөрдөх Ажлын гүйцэтгэл, чанарыг сайжруулахад дэмжлэг үзүүлэх