Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Голд Магнет ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Туслах тогооч /Европ, Монгол хоол/

Европ болон Монгол хоолны бэлтгэл ажилд үндсэн тогоочид туслах Ногоо цэвэрлэх, жижиглэх, амтлагч бэлтгэх Мах, хүнсний түүхий эдийг ангилах, янзлах Хялбар хоол, хачир бэлтгэх Гал тогооны ариун цэвэр, тоног төхөөрөмжийн цэвэрлэгээ хийх Бараа материалын хяналт, тооцоололд туслах Үндсэн тогоочоос ирсэн үүрэг даалгаврыг цаг хугацаанд нь гүйцэтгэх

Тогооч /салад/

Төрөл бүрийн салад, амтлагч бэлтгэх Хүнсний ногоо, түүхий эдийг зөв хадгалах, угаах, цэвэрлэх Оливын тос, бальзамик, йогурт, майонез, нимбэгний шүүс зэрэг орцын тэнцвэрийг тохируулах Эрүүл, шинэхэн бүтээгдэхүүнтэй ажиллах Тогоочийн багтай хамтран ажиллаж, меню хөгжүүлэлтэд оролцох Гал тогооны ариун цэвэр, эрүүл ахуйн стандартыг мөрдөх Өдөр тутмын материалын зарцуулалт, тооцоог хянах

Тогооч /Pasta/

Итали болон Европ паста, соусны төрөл бүрийг жорын дагуу хийх Pasta dough (зуурмаг) бэлтгэх, шинэхэн паста гаргах Соусны амт тохируулах (Alfredo, Carbonara, Pesto, Bolognese, гэх мэт) Ажлын байрны ариун цэвэр, эрүүл ахуйг сахих Тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг хянах Хүнсний материалын зарцуулалт, захиалгыг зөв тооцоолох Хоолны шинэ санаа, меню хөгжүүлэлтэд оролцох

Тогооч /Pizza/

Европ, Америк хэв маягийн болон тусгай жортой пицца бэлтгэх Зуурмагийн тааруулалт, хөргөлт, амтлагчийн тэнцвэрийг тохируулах Пиццаны зуух, тоног төхөөрөмжтэй зөв ажиллах Ажлын байрны ариун цэвэр, эрүүл ахуйг хангах Шинэ меню, пиццаны төрөл хөгжүүлэхэд санаа гаргах Органик түүхий эд, хүнсний материалын зарцуулалт хянах

Тогооч /Bakery/

Төрөл бүрийн талх, нарийн боов, жигнэмэг, амттан хийх Жор, технологийн зааврын дагуу бэлтгэх Гал тогооны ариун цэвэр, тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг хангах Өдөр тутмын материалын захиалга, зарцуулалтыг хянах Шинэ бүтээгдэхүүний санаа гаргах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу

Угаагч

Аяга тавга, гал тогооны хэрэгслийг стандартын дагуу угааж цэвэрлэх Гал тогооны орчны цэвэрлэгээ, эмх цэгцийг хангах Хог хаягдал ангилан хаях Ажлын байрны тодрхойлолтын дагуу

Зам овоолгын мастер

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу

Хүний нөөцийн менежер /Барилга, худалдаа үйлчилгээ/

Байгууллагын хүний нөөцийн бодлого, журам боловсруулах, хэрэгжилтийг хангах Ажилтны сонгон шалгаруулалт, сургалт хөгжлийг зохион байгуулах Ажилчдын гүйцэтгэлийн үнэлгээ, сахилга бат, ажлын уур амьсгалыг сайжруулах Хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой баримт бичиг, бүртгэл хөтлөх

Аж ахуйн ажилтан

Барилга, байгууламжийн усан хангамж, бохирын системийн хэвийн ажиллагааг хангах Сантехникийн тоног төхөөрөмж (насос, шугам хоолой, радиатор, халаалтын систем, холболт, крант, ариун цэврийн тоноглол)-ийн ашиглалт, засвар үйлчилгээг хийх Ус алдалт, бөглөрөл, эвдрэл гэмтлийг илрүүлэх, оношлох, засварлах Халаалт, хөргөлтийн системийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, тохируулга хийх Шугам сүлжээ, тоног төхөөрөмжид урьдчилан сэргийлэх үзлэг, үйлчилгээ хийх Ашиглаж буй тоног төхөөрөмжийн бүртгэл хөтлөх, аюулгүй ажиллагааны заавар мөрдөх Цахилгаан болон бусад инженерийн ажилтай уялдан ажиллах, шаардлагатай тохиолдолд бага засвар гүйцэтгэх Инженерээс өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх

Үйлчлэгч /Оффис/

Оффисын өрөө, коридор, шат, ариун цэврийн өрөөний өдөр тутмын цэвэрлэгээ хийх Хог хаягдлыг ангилан ялгах Шал угаах, тоос шороо арчих, цонх шил, тавилга, тоног төхөөрөмж арчлах Ариун цэврийн өрөөний хэрэглэгдэхүүнийг тогтмол байлгах (саван, цаас, бусад) Цэвэрлэгээний хэрэгсэл, бодисыг зөв зохистой хэрэглэх Цэвэрлэгээ, үйлчилгээний аюулгүй ажиллагааг мөрдөх Ажилдаа чин сэтгэлээсээ ханддаг, цэвэрч нямбай хүнийг бид багтаа урьж байна.

Бартендер

Захиалгын дагуу уух зүйлсийг мэргэжлийн түвшинд найруулах Коктейль болон бусад ундаа бэлтгэх, шинэ жор санал болгох Уух зүйлсийн меню гаргах Ундаа, ус шингэн хүнсний бараа татан авах Ажлын байрны эмх цэгц, ариун цэвэр сахих Хүнсний аюулгүй байдлын стандарт мөрдөх

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг, 1-р хороо Чингисийн өргөн чөлөө 15, NCP оффис

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.