- Технологи карт бичих, - Технологи ажиллагаа, технологи карт, өртгийн хяналт хийх - Хоолны орц, найрлага, бэлтгэл ажилд хяналт тавих - Хоолны чанар, амт, үзэмжийг сайжруулах - Багийн гишүүдийг сургах, чиглүүлэх ажлын хуваарь гаргах, үүрэг хариуцлагыг хуваарилах - Хоолны аюулгүй байдал, эрүүл ахуйг хангах - Хоолны үйлдвэрлэлийн стандарт, журамд нийцүүлэх - Гал тогооны тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн ашиглалт, бүрэн бүтэн байдлыг шалгаж, засвар үйлчилгээ хийлгэх. - Гал тогооны зардлыг хянах, бүтээгдэхүүний хаягдал, алдагдлыг бууруулах, зардлын үр ашгийг нэмэгдүүлэх - Үйлчлүүлэгчдийн хоол, үйлчилгээний талаарх санал хүсэлт, гомдлыг хүлээж авч, шийдвэрлэх. Үүний үр дүнд ажлыг сайжруулах
Талх, нарийн боов, торт амттанг жор технологийн картын дагуу хийх Ажлын байрны эрүүл ахуй, хөдөлмөрийн аюулгүй байдлыг хангаж ажиллана.
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу уурхайн кэмпийн гал тогоонд ажиллана.
Хариуцсан ажилчдын байр, 00, душ талбай зэргийн цэвэрлэгээ үйлчилгээг чанартай гүйцэтгэх Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргээ гүйцэтгэх
Уурхайн нийт ажилтнуудыг амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн хоол хүнсээр хангаж, хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах Тухайн өдрийн онцлог, ээлж солилцох үеийн стандарт, тоног төхөөрөмжийн цэвэр цэмцгэр байдал, багийн уур амьсгалд санаа тавин ажиллах
- Уул уурхайн Хүнд машин механизмын шаардлагатай засвар үйлчилгээг хийж гүйцэтгэх
-Ажлын байрны тодорхойлолт заасан үүргийн дагуу ажиллах -ХХАА хангаж ажиллах -Уулын хэсгийн өдөр тутмын хөрс тээвэр, ачилтыг хийх
Хоол хүнсний бэлтгэл ажлыг ахлах тогоочийн удирдлаган доор чанартай гүйцэтгэнэ.
Хүнд машин механизмийн хөдөлгүүр, механик болон бусад эд ангийн эвдрэл, гэмтлийг оношлох, засварлах Уурхай дээр ашиглагдаж байгаа Экскаватор, ковшийн засвар ашиглалт, бүрэн бүтэн байдлыг хангах Тээврийн хэрэгслэлүүдийн их засварыг төлөвлөж, явах эд ангийн шаардлагатай завсар үйлчилгээг удирдан зохион байгуулах Тээврийн хэрэгслэлүүдийн бүрэн бүтэн байдлыг хангаж ажиллах