-Хоолыг технологийн горимын дагуу хийх гаргах, хоол, ундааг технологийн дагуу амт чанартай боловсруулж, түргэн шуурхай гаргах, захиалгыг хянах.
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүрэг гүйцэтгэнэ
Нягтлан бодогчийн заавар, данс хөтлөлтийн ерөнхий зарчмыг дагаж санхүүгийн гүйлгээний анхан шатны баримт материалыг хөтлөх Төлбөр, тооцоо, санхүүгийн бусад гүйлгээтэй холбоотой анхан шатны баримтуудын бүрдлийг хангах Байгууллагын шаардлагатай хангамжийн материалаар тасралтгүй хангах Бараа хүлээн авах, ачуулах ажлыг зохион байгуулах, хянах, холбогдох бүртгэлийг хөтлөх Нөөцийн бүртгэл хөтлөх, бараа бүтээгдэхүүний ойлголтонд хяналт тавих, эрэлт хэрэгцээг тодорхойлж захиалга хийх Багаж хэрэгсэл, сэлбэг буюу төрөл бүрийн төхөөрөмж хүлээн авах, хадгалах ба олгох, бүртгэлийг нь хөтлөх. Хадгалахаар хүлээн авсан тавилга, эд хогшил болон бусад зүйлийг бүртгэн данс хөтлөх. Үйлдвэрлэл, үйлчилгээнд шаардлагатай материалын тоо хэмжээ, чанар, нэр төрлийг нь тооцоолж гаргах.