-Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх -Хоолны орц норм, халуун хэм амт, чанар, үзэмжийг шалгаж олгох -Хүнсний түүхий эдийн хадгалалтын нөхцөлийн дагуу эмх, цэгцтэй хадгалж , гэмтэж муудах , бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд ашиглах -Гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаа , цэвэрэлэгээ , ариун цэвэр дээр анхааран ажиллах -Шууд удирдлагын өгсөн үүрэг даалгаврыг чанариай гүйцэтгэх - Өдөрт нэг удаа /5-10 хүний/ ажилчдын хоол хийх
Видео контентыг засах, боловсруулах, дизайн хийх Эрүүл мэндийн холбогдолтой видео материалыг бэлтгэх Төсөл, кампанийн шаардлагад нийцсэн виртуал контентыг бүтээх Техникийн асуудлуудыг шийдвэрлэх, видео чанарыг сайжруулах Хэрэглэгчийн санал хүсэлтийг авах, хэрэгжүүлэх Видео боловсруулалтын програм хангамжийг ашиглах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах, санаа солилцох Эрүүл мэндийн сургалтын материалаар контент бүтээх
Эмнэлгийн өдөр тутмын цэвэрлэгээ Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад үүрэг. Ажлын цаг: 08:30-14:30, 14:30-20:30 / Ажлын 5 өдөр ээлжээр, амралтын нэг өдөр бүтэн 08:30- 20:30 гарна. Ажлын 6 өдөртэй. /
Нягтлан бодогчийн заавар данс хөтлөлтийн ерөнхий зарчмыг дагаж санхүүгийн гүйлгээний анхан шатны баримт материалыг хөтлөх. Төлбөр тооцоо санхүүгийн бусад гүйлгээтэй холбоотой анхан шатны баримтуудын бүрдлийг хангах. Салбар эмнэлгүүд рүү захиалгын хуудасны дагуу бараа материалын хангамжийг тогтмол, тасралтгүй нийлүүлэх. Салбаруудын бараа материалын татан авалт, хангамжийг хариуцах. Бараа материалын агуулахын тооллого тооцоо, эмх цэгцийг хариуцах. Бусад ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажиллах.
Үйлчлүүлэгчийг угтах, чиглүүлэх, зааварлах Эмчилгээний зөвшөөрөл танилцуулах, гарын үсэг зуруулах Үйлчлүүлэгчид зөвөлгөө мэдээлэл өгөх, зөвөлгөөний хуудас өгөх Маргаашийн үйлчлүүлэгчдэд сануулах дуудлага хийх Алдсан дуудлага руу залгалт хийх Хэрэглэгчийн судалгаа авах