-Технологийн дагуу уух зүйлс бэлтгэх. -Текний бараа бүтээгдэхүүний тооллого хийж текийг эмх цэгцтэй цэвэрхэн байлгах -Эрүүл ахуйн дүрэм журмыг мөрдөж ажиллах
-Тухайн хариуцаж буй ээлжийн ажлыг ажлын зааврын дагуу хурдан шуурхай хийж гүйцэтгэх/Меню дээр байгаа төрөл бүрийн кофег технологийн дагуу чанартай гаргах, зочдоос төлбөр тооцоог үнэн зөв авах/ -Тоног төхөөрөмжийг зааварчилгааны дагуу ажиллуулж, цэвэрлэгээ хийх /кофе машин, кофе бутлагч, холигч/ -Рестораны төлбөр тооцоог хийх, орлого зарлагын тайлан хөтлөх