Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Борлуулалтын өдөр тутмын үйл ажиллагааг холбогдох хууль дүрэм журмын хүрээнд хөтлөх Нягтлан бодох бүртгэлийн холбогдох тайланг цаг хугацаанд нь гаргах Тооллого зохион байгуулах, гүйцэтгэх Авлага, өглөгийн тооцоо хийх
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Компанийн маркетингийн стратегийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хөгжүүлэхэд багтаа дэмжлэг үзүүллэх Зорилтот зах зээлд чиглэсэн маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулж, хэрэгжүүлэх Төлөвлөгөөний гүйцэтгэлд хяналт тавин, тайлагнах Олон нийтэд чиглэсэн контент, идэвхжүүлэлт, сурталчилгааны үйл ажиллагааг хэрэгжүүлэх Сошиал медиа хөгжүүлэх, хөтлөх
Ирсэн зочдыг угтан авах, үдэх, мэдээллээр хангах Өөрийн ээлжийн тайлан гаргах, бүртгэх, зочныг өрөөнд байрлуулах, төлбөр тооцоо хийх, утасны дуудлага хүлээн авах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ
Кассын бичилт хийх Харилцагч үйлчлүүлэгчдийн худалдан авалтын тооцоог хийх Бэлэн мөнгөний гүйлгээг хариуцах
Хоолыг технологийн карт, стандартын дагуу гаргахад бэлтгэлээр хангах; Хариуцсан хэсгийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд туслах; Ажилтны хоолыг амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн гаргах; Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүргийг гүйцэтгэнэ; 2 өдөр ажлаад 2 өдөр амрана;
Хуваарилагдсан өрөөг стандартын дагуу цаг хугацаандаа цэвэрлэх Эрүүл ахуйн стандартууд, халдвар хамгааллын стандарт, дүрэм журмыг чанд мөрдөж ажиллах Ажлын багаж хэрэгслээ эмх цэгцтэй байлгаж, ариг гамтай ашиглах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх
Үйлчлүүлэгчийн эрэлт хэрэгцээнд нийцүүлэн захилга хийх, орлого нэмэгдүүлэх Гэрээт байгууллагуудтай урт хугацааны хамтын харилцааг хөгжүүлэх Утсаар болон онлайн захиалга авах Буудал болон рестораны үйлчилгээнд хяналт тавих
Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Солонгос, Монгол хоол, сет хоол гаргах, мах шарах
Хангамжийн материал болон бараа материал худалдан авалт хийх, зарцуулалт, үрэгдэлд хяналт тавих Хариуцсан агуулахын эмх цэгц, аюулгүй байдалд хяналт тавих Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасны дагуу чиг үүрэг гүйцэтгэх
Караокены өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих Компанийн дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах Ажилтнуудын цагийн хуваарийн төлөвлөлтийг гаргах, бүртгэх, тайлагнах Зочдод дээд зэргийн үйлчилгээ үзүүлэх ажлыг зохион байгуулах
Рестораны гал тогооны бүх төрлийн аяга, таваг, шил шаазан эдлэл, тогоо, савны цэвэр цэмцгэр байдлыг бүрэн хангаж, Угаалгын горимын дагуу ажиллаж, эрүүл ахуйн стандартыг баримтлах
Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах
Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Салат, пицца, хачир, шөл зэрэг хоол гаргах