Бүтэгдэхүүн тоо ёсоор, хэмжээ төрөл, баримтаар хүлээн авах, тавьж олгох Бүртгэл тооцоог цаг хугацаанд нь чанартай гаргаж өгөх Хөрөнгийн эмх цэгц, хадгалалт хамгаалалт, зарцуулалтанд хяналт тавих
Хүнсний, хоол үйлдвэрлэлийн салбарт ажиллаж байсан бол давуу тал Нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагааг оновчтой, үр ашигтай зохион байгуулах, төлөвлөх, хэрэгжүүлэх, хэрэгжилтэд хяналт тавих; Холбогдох хууль, журам, олон улсын стандартын дагуу санхүүгийн тайлан бэлтгэх, тайлагнах; Удирдлагыг шаардлагатай санхүүгийн тоон мэдээлэл, тайлангаар хангах;
Залуу сэтгэлгээтэй (18-25) насны залуус ажилладаг Залуусын орох дуртай, олонд танигдсан цэвэр таатай ажлын орчин Мах бэлтгэх, тахиа бэлтгэх Цагын уян хатан нөхцөлтэй
Технологи картын дагуу үзэмж, амт чанар, эрүүл ахуйн стандарт хангасан, торт, нарийн боов бэлтгэх, үйлдвэрлэх Хүнсний эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгааллын дүрэм журмыг баримтлан ажиллах
Бургерийн мах, талх, соус болон бусад орц найрлагыг стандартын дагуу бэлтгэх, боловсруулах Ажлын байрны ариун цэвэр, эрүүл ахуйн стандартыг чанд сахих Гал тогооны тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах, цэвэрлэх, арчлах Хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт, зарцуулалтыг зөв зохион байшуулах Багийн ажиллагаанд идэвхтэй оролцож, ажлын бүтээмжийг нэмэгдүүлэх Батлагдсан жор технологийн дагуу бүтээгдэхүүнийг амт чанартай үйлдвэрлэж, ахлах ажилтны зааврын дагуу ажиллах,