Халууны гриллд хоол бэлтгэх, тогоочийн стандартын дагуу хоол хийх Хоолны жоруудыг дагаж мөрдөх Шинэ бүтээгдэхүүн турших, амтлах Хоолны чанар, аюулгүй байдлыг хангах Ажлын байранд цэвэрлэгээ хийх, зохион байгуулах Хоолны материал, түүхий эдийн хадгалалтын горимыг мөрдөх Төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэрлэх, засвар үйлчилгээ хийх Хоолны үйлчилгээний үр дүнг хянах, үнэлэх
Хоол, ундаа үйлчлүүлэгчдэд хүргэж өгөх Хоолны менюг танилцуулах, зөвлөх Тав тухтай, найрсаг үйлчилгээ үзүүлэх Хоолны захиалга авах, бүртгэх Тавилга, ширээг цэвэрлэх Хоол, ундааг цаг хугацаанд нь хүргэх Хоолны чанар, хэмжээг шалгах Илүү их үйлчлүүлэгчидтэй харилцах, тэдний санал, хүсэлтийг сонсох