Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Аяан Хотелс энд Ресортс ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
НЯГТЛАН БОДОГЧ

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу төлбөртэй холбоотой бүх баримт бичгийг цуглуулж, хянах, өглөг төлөх төлбөрийн хүсэлт гаргах, гүйцэтгэх, холбогдох тайланг бэлтгэх.

РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Зочидод чанартай бүтээгдэхүүн, үйлчилгээг хүргэхийн тулд рестораны үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах. Зочид буудлын стандартын дагуу үйлчилгээг өндөр түвшинд байлгах ба зочдын сэтгэл ханамжийг өндөр түвшинд хүргэх.

Гал тогооны туслах ажилтан /Угаалга, бэлтгэл/

Зочид буудлын ресторануудын гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга хийх

ЗОЧИН УГТАХ АЖИЛТАН /Ресепшн/

Зочдыг найрсгаар хүлээн авах, бүртгэл хөтлөлтийг стандартын дагуу хийж гүйцэтгэх, Төлбөр тооцоог хүлээн авах Зочдын санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авч зохих журмын дагуу шийдвэрлэх, дамжуулах Зочид буудлын талаарх мэдээллийг зочдод танилцуулах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийн дагуу Оффисын болон хэрэглээний програмуудыг ашиглах чадвартай байх

АЖ АХУЙН АЖИЛТАН /ЭРЭГТЭЙ/

Зочид буудлын дотор болон гадаа орчны өдөр тутмын ашиглалтын засвар үйлчилгээ, аж ахуйн туслах ажлуудыг гүйцэтгэх.      

НАРИЙН БООВНЫ ТОГООЧ

Талх, нарийн боовны гал тогооны үйл ажиллагааг хариуцан гүйцэтгэх

ХЯТАД ХООЛНЫ ТОГООЧ /хятад хэлтэй, туршлагагүй/

Өдөр зэрэглэлийн Хятад рестораны хоол үйлдвэрлэлийн багт ажиллана.  

Камер хяналтын ажилтан /эмэгтэй/

Зочид буудлын аюулгүй байдлын камер хяналтын өдөр тутмын үйл ажиллагааг гүйцэтгэх  

MARKETING MANAGER

Is responsible for Marketing and Communication management activities of the Hotel. Roles and responsibilities described in the Job description.

SALES MANAGER

Responsibilities: Develop and implement a sales plan that drives revenue growth and exceeds targets Proactively identify and pursue new business opportunities, including corporate accounts and group bookings Build and maintain strong relationships with existing clients to ensure repeat business Work closely with other departments to ensure seamless operations and exceptional guest experiences Attend industry events and tradeshows to promote the hotel and build brand awareness Prepare and present sales reports and forecasts to senior management Monitor market trends and competitor activity to identify opportunities and challenges Negotiate contracts and pricing with clients to maximize profitability

ЗАРДАЛ ХЯНАГЧ НЯГТЛАН БОДОГЧ /COST CONTROLLER/

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу үйл ажиллагааны өртөг, зардлыг тооцоолол хийх, хянах, холбогдох тайланг бэлтгэх.

ЯПОН ХООЛНЫ ТОГООЧ /япон хэлтэй, туршлагагүй/

Өндөр зэрэглэлийн Япон рестораны гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлж ажиллах  

АЖ АХУЙ, ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЖИЛТАН /ЭРЭГТЭЙ/

Зочид буудлын дотор болон гадаа орчны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, аж ахуйн туслах ажлуудыг гүйцэтгэх.      

SALES & MARKETING MANAGER

Responsibilities: Develop and implement a sales plan that drives revenue growth and exceeds targets Proactively identify and pursue new business opportunities, including corporate accounts and group bookings Build and maintain strong relationships with existing clients to ensure repeat business Work closely with other departments to ensure seamless operations and exceptional guest experiences Attend industry events and tradeshows to promote the hotel and build brand awareness Prepare and present sales reports and forecasts to senior management Monitor market trends and competitor activity to identify opportunities and challenges Negotiate contracts and pricing with clients to maximize profitability

НЯРАВ

Зочид буудлын бараа материалыг зохих ёсоор хадгалах, хариуцах Бүх барааны хөдөлгөөнийг бүртгэж, барааны хөдөлгөөн нь Зочид буудлын бүртгэлийн бодлогод нийцэж байгаа эсэхийг баталгаажуулах.

ХАБЭА-н мэргэжилтэн

Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001 стандартуудын холбогдох бодлого, дүрэм журмыг дагаж мөрдөх, хэвшүүлэх, сайжруулах Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн сургалт, зааварчилгааг батлагдсан журам, хөтөлбөрийн дагуу зохион байгуулах

ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН МЭРГЭЖИЛТЭН

Хүний нөөцийн хэлтсийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалт болон бусад үйл ажиллагааг хариуцаж ажиллах

САНТЕХНИКЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан чиг үүргийн дагуу.

EXECUTIVE SOUS CHEF

Executive Sous Chef is responsible for assistsing in supervising all kitchen areas to ensure a consistent, high-quality product is produced. 

ЗАХИРГААНЫ МЭРГЭЖИЛТЭН /Эрхзүйч/

Тушаал шийдвэр боловсруулах, үйлдэх, архивлах Ирсэн явсан бичиг баримт үйлдэх, архивлах Захиргаа, хүний нөөцтэй холбоотой бичиг баримтууд боловсруулах, хянах

Stewarding manager

Stewarding manager provides required support to successfully maintain sanitation and cleanliness standards in all kitchen and food service facilities, including loading bays and kitchen equipment.

ЗАРДАЛ ХЯНАГЧ НЯГТЛАН БОДОГЧ /COST CONTROLLER/

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу үйл ажиллагааны өртөг, зардлыг тооцоолол хийх, хянах, холбогдох тайланг бэлтгэх.

ЦАХИЛГААНЧИН

Цахилгааны засварын ажлуудыг цаг хугацаанд нь чанартай гүйцэтгэх Гэмтэл эвдрэл гарахаас урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах Гарсан эвдрэл гэмтлийг хурдан шуурхай засварлах Барилгын цахилгааны шугам тоноглолын байдалд байнгын хяналт шалгалт хийж, засвар хийх хугацаа, хэмжээг тодорхойлж шийдвэрлүүлэх

РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Зочидод чанартай бүтээгдэхүүн, үйлчилгээг хүргэхийн тулд рестораны үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах. Зочид буудлын стандартын дагуу үйлчилгээг өндөр түвшинд байлгах ба зочдын сэтгэл ханамжийг өндөр түвшинд хүргэх.

УГААЛГА, ХИМИ ЦЭВЭРЛЭГЭЭНИЙ АХЛАХ АЖИЛТАН

Зочид буудлын угаалгын хэсгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан гүйцэтгэх.      

НЯРАВ

Зочид буудлын бараа материалыг зохих ёсоор хадгалах, хариуцах Бүх барааны хөдөлгөөнийг бүртгэж, барааны хөдөлгөөн нь Зочид буудлын бүртгэлийн бодлогод нийцэж байгаа эсэхийг баталгаажуулах.

НЯГТЛАН БОДОГЧ

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу НББ-тэй холбоотой бүх баримт бичгийг цуглуулж, хянах, гүйцэтгэх, холбогдох тайланг бэлтгэх.

ӨРӨӨ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЖИЛТАН /ЭРЭГТЭЙ/

Зочид буудлын дотор болон гадаа орчны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээний ажлуудыг гүйцэтгэх.      

ЗӨӨГЧ

Хоол ундаа үйлчилгээний ажлыг гүйцэтгэх

Гал тогооны туслах ажилтан /Угаалга, бэлтгэл/

Зочид буудлын ресторануудын гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга хийх

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, Залаатын ам

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.