Сүү, сүүн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн процесст хүнсний аюулгүй байдлын тухай хууль, эрүүл ахуйн дүрэм, холбогдох журам, зааврын хэрэгжилт, нийцлийг хангуулах, процесс болон бүтээгдэхүүний чанарыг тогтвортой байлгахад хувь нэмэр оруулах, түүхий эд материал нийлүүлэгдэх, бэлэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн үед чанарыг шалгаж, баталгаажуулах.
Уламжлалт цагаан идээ болон цөцгийн тос үйлдвэрлэлд ашиглах түүхий эд материалыг шалгаж хүлээж авах, боловсруулах, савлах, няравт хүлээлгэн өгөх.
Сүүний машины техникийн бүрэн бүтэн, тасралтгүй ажиллах нөхцлийг үүсгэх, Сүүний машины сервис үйлчилгээг цаг тухай бүрд нь чанартай хийж гүйцэтгэх, Сүүний машин бүр дээр техникийн акт хөтлөх, шаардлагатай сэлбэг хэрэгслийн нөөцийг бүрдүүлэх.
Батлагдсан төлөвлөгөөний дагуу бүтээгдэхүүнийг чанар, эрүүл ахуйн стандарт шаардлагыг хангасан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх.
Хариуцсан хавтгайн борлуулалтын төлөвлөгөөний биелэлтийг хангах үйл ажиллагааг гардан хэрэгжүүлэх, борлуулалтыг нэмэгдүүлэх, одоогийн харилцагчдаа хадгалах, шинээр харилцагч татах талаар идэвхи санаачлагатай ажиллах.
Хариуцуулан өгсөн тээврийн хэрэгслээр бүтээгдэхүүн үйлчилгээг хэрэглэгчид түргэн шуурхай, аюулгүй тээвэрлэн хүргэх, түгээлтийн автомашины сервис үйлчилгээг цаг тухай бүрд нь чанартай хийж гүйцэтгэх.
Харилцагч дэлгүүрүүдээр түгээлт хийх Борлуулалтын мөнгөн орлого авах, тушаах Тооцоо хийх Борлуулалтын менежерт дэмжлэг болох
Үйлдвэрлэлийн контейнер агуулахын үйл ажиллагааг хариуцаж бэлэн бүтээгдэхүүнийг чанар стандартын дагуу бүрэн бүтэн байдлын хадгалалт, хамгаалалтыг хариуцаж, санхүүгийн анхан шатны бичиг баримтыг үнэн зөв зохих заавар журмын дагуу хөтөлж, тайлан тооцоог хугацаанд гаргах ажил үүрэг хийж гүйцэтгэнэ.