Үйлчлүүлэгчийн хооллолт, хоол тэжээлийн байдал (илүүдэл ба дутлын эмгэг, шимт бодисын хэрэглээ, хангамж, хэрэгцээ)-г үнэлэх, оношлох, хоол эмчилгээг төлөвлөх Үйлчлүүлэгчийн хоол эмчилгээний нэр төрөл, хэмжээ, орцын мэдээлэл бүхий 7-14 хоногийн эмнэлзүйн хоолны цэсийг боловсруулах, зөвлөх, хяналт тавих Зөв зохистой хооллолт, эмнэлзүйн хоол эмчилгээний талаар Үйлчлүүлэгч, эрүүл мэндийн мэргэжилтнүүдэд зөвлөгөө, мэдээлэл, сурталчилгаа, сургалт зохион байгуулах
Гемодиализийн тусламж,үйлчилгээ үзүүүлэх Албан тушаалын тодорхойлолт, ажил үүргийн хуваарийн дагуу
1. Дүрс оношилгооны тусламж, үйлчилгээ үзүүүлэх 2. Албан тушаалын тодорхойлолт, ажил үүргийн хуваарийн дагуу
Дүрс оношлогооны шинжилгээг стандартын дагуу мэргэжлийн өндөр түвшинд хийж гүйцэтгэх Тухайн аппарат тоног төхөөрөмжийг ажиллуулах чадвартай Албан тушаалын тодорхойлолт, ажил үүргийн хуваарийн дагуу